Modern Not Alma Uygulaması Write (Video) - Haberler - indir.com

Modern Not Alma Uygulaması Write (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Modern arayüzü, kolay kullanımı ve senkronizasyon desteğiyle dikkatimizi çeken Write, gündelik hayatınızla birlikte iş hayatınızda da kullanabileceğiniz son derece basit bir not alma uygulamasıdır.

İş toplantılarınızda, okuldaki derslerinizde, gittiğiniz herhangi bir seminerde ya da aklınızda olan hemen her şeyi dijital veya mobil ortamda not edebilmenizi sağlayan Write, aldığınız notları Google Drive, OneDrive, Box.Net ve Evernote gibi servislere kayıt etmenize de imkan tanımaktadır.

Writeapp

Ayrıca çoklu cihaz desteğine de sahip olan uygulamayı Mac ve iOS cihazlarınız arasında eşitleyerek telefonunuz üzerinde aldığınız notları Mac bilgisayarınıza aktarmanıza, görüntülemenize veya Facebook, Twitter hesaplarınız üzerinde paylaşmanızı da sağlamaktadır.

Gece modu, özel font desteği gibi özelliklerin yanı sıra notlarınıza etiket, tablo, canlı sayaç ve fotoğraf gibi eklemelerde yapabileceğiniz uygulamanın Mac, iPhone ve iPad sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Write Tanıtım Videosu


PAYLAŞ