Meme Kanseri Hastalarını Destekleyen Uygulama: Pembe Hareket - Haberler - indir.com

Meme Kanseri Hastalarını Destekleyen Uygulama: Pembe Hareket

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Meme kanserine farkındalılık oluşturmak için geliştirilmiş Pembe Hareket mobil uygulaması, kansere yakalanmış kişilerin desteklenmesini amaçlıyor. Ayrıca uygulama sayesinde AVON, Meme Kanseriyle Mücadele Fonu'na bağışta bulunuyor.

Mesafe ölçme, kaydetme, yürüyüş takibi gibi işlevlere sahip olan uygulama özellikle kadın mobil kullanıcıları hedefliyor. Uygulamayı cihazlarına yükleyen kullanıcılar aktivite takibi yapabildikleri gibi yaptıkları her 1 km'lik yürüyüş için AVON'dan Meme Kanseriyle Mücadele Fonu'na 1 TL'lik bağış yapılmasını sağlıyorlar. AVON bu bağışı 30 bin km'ye kadar yapacak.

Pembe Hareket

Doğrudan GPS bilgileri ile çalışan uygulama, bu sayede gidilen mesafeyi ve yürüyüşün yapıldığı güzergahı algılayabiliyor. Yürüyüş sonunda ise kat edilen mesafeyi ve yürüyüşün ne kadar sürede bittiği de öğrenilebiliyor.

Kansere yakalanmış kişilerin desteklenmesi adına son derece güzel bir girişim diyebileceğimiz Pembe Hareket uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ