Kingdom Come: Deliverance İçin Yeni DLC Duyuruldu - Haberler - indir.com

Kingdom Come: Deliverance İçin Yeni DLC Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-26 21:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Strateji ve savaş içerikleri üzerine tasarlanan Kingdom Come: Deliverance oyunu rakiplerinize karşı stratejik zekanızı üst düzey bir şekilde kullanarak hikayeye kendinizi bırakacaksınız. Kingdom Come, gerçek bir hikayeden esinlenerek hazırlanmış olup oyunculara sürükleyici bir deneyim sunuyor. Oyunda, güçlü krallar, mirasçılar, kale kuşatmaları ve bunlara benzer olaylar yaşayarak aksiyonun her halini hissedeceksiniz. Son zamanların en başarılı oyunlarından biri olarak görülen Kingdom Come dünyasında yeni bir DLC ile kendinizi güçlendireceksiniz. DLC nedir derseniz, DLC; oyunlara gelen yeni içeriklere denir. 

2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı2018, mobil oyun sektörüne 100 milyar dolardan fazla kazandırdı

Kingdom Come: Deliverance yeni DLC'sini bekliyor

Band of Bestards adlı yepyeni DLC olarak tasarlanan bu özellik sayesinde Kingdom Come: Deliverance dünyasında düşman birliklerine karşı çok daha güçlü olmak adına paralı asker çetesi ile güçlenebilirsiniz. Bu seçenekten ancak yeni güncellemeden sonra faydalanabilirsiniz. 

Band of Bastards oyuna getirilen üçüncü DLC’si olacak. From the Ashes ve The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon DLC’lerinden sonra yayınlanacak olan Band of Bastards’tan sonra son bir DLC daha yayınlanacak. A Woman’s Lot adındaki bu DLC’de Henry yerine kadın ana karakterle performans sergileyebileceğiz. Oyuna getirilen her bir DLC sayesinde istediğiniz üzerine çok daha güçlü bir ordunun sahibi olabilirsiniz. Bu da size savaş alanında büyük katkı sağlayacaktır. Oyuna gelecek olan bu DLC 5 Şubat'te oyuncular ile buluşmayı bekliyor. Oyuna yepyeni bir hava kazandıracak olan DLC'nin fragman görüntüleri oyuncular sunuldu. Şimdiden beğeni kazanan DLC içerikleri oyuncuları etkileyecek gibi gözüküyor. 

Kingdom Come: Deliverance Nasıl Bir Oyun?

Ortaçağ dünyasını anımsatan içerikleri ile oyuncuları tarihin tozlu raflarına götüren Kingdom Come: Deliverance oyununda bir kral olarak görev yapacaksınız. Şöyleki kral öldür ve kralın büyük oğlu Wenceslas IV, Bohemya ülkesinin kralı oldu. Fakat Wenceslas'ın korkunç üvey kardeşi bu durumdan hiç memnun değildir. Sigismund, kendi güçlerini kullanarak Wenceslas'ı ele geçirdi ve onu hapsetti. Ülkenin de başına geçti. Oyunda aynı zamanda bir de Hanry karakteri ile karşılaşacaksınız. Hanry'nin ailesi paralı asker birlikleri tarafından katledilmiştir. İşte hikayeniz tam olarak burada başlıyor. 

Son derece detaylı içerikler üzerine kurulan Kingdom Come: Deliverance oyununda film tadında bir deneyim yaşayacaksınız. Orta Avrupa'nın içerisinde gerçekleşen savaşlara dahil olarak görevlerinizi başarı ile sonuçlandırmaya çalışacaksınız. Kendinizi savaş alanında güçlendirmek için çeşitli araştırmalar yapmalı, yükselticileri kullanmalı ve savaşı kazanacak stratejiler doğrultusunda hareket etmelisiniz. Demircinin oğlu Hanry olarak başladığınız mücadele de görevlerinizin her birini başarı ile sonuçlandırarak soylu bir asilin hizmetinde yer alacaksınız. Oyun içerisinde kullanacağınız çeşitli savaş haritaları ile karşı karşıya geleceksiniz. Bu haritaları değerlendirerek kazanmaya daha çok yaklaşabilirsiniz. Eşsiz rol yapma dünyası üzerine kurulan Kingdom Come: Deliverance oyununda NPC'ler ile etkileşime girerek bu şekilde bir yol çizebilirsiniz. Ortaçağ Bohemya'sını keşfetmek için hazır olun. 


Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!
BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya!BİM'den oyuncuları heyecanlandıran kampanya!
Crytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyorCrytek ve Improbable ortaklığında yeni bir oyun geliyor

PAYLAŞ