Kayıp Apple Watch nasıl bulunur? - Haberler - indir.com

Kayıp Apple Watch nasıl bulunur?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 01:42:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın piyasaya sunmuş olduğu akıllı saat teknolojisinde sadelik ve şıklığın yanı sıra üst seviye performanslı akıllı saatler görmeye devam ediyoruz. Bunların hepsine sahip olan bir Apple Watch cihaza sahipseniz, bu cihaza dikkatli bir şekilde bakıyorsunuzdur. Ancak yaşanabilecek aksilikler arasında Apple Watch’u kaybetmeniz olabiliyor. Bu içeriğimizde ise sizlere Apple Watch cihazınızı kaybettiğiniz zaman bulabilme yolunda yapabilecekleriniz adımlara bakacağız.

Kaybolan Apple Watch’u bulma

Apple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilirApple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilir

Kaybolan Apple Watch cihazınızı hem iPhone hem de bilgisayarınızdan bulabilirsiniz. İlk etapta bu işlemi iPhone’dan nasıl yapabileceğinize bakacağız. iPhone’unuzdan kayıp Apple Watch’u aramak için yapacağınız ilk adım Beni Bul uygulamasını açmak olacaktır. Daha sonra cihazlar sekmesine tıklayın ve buradan Apple Watch’unuzu seçerek Apple Watch’un konum özelliği açık ise Beni Bul uygulaması haritada cihazın yerini gösterecektir.

Bu adımdan sonra Apple Watch cihazınızın yerini haritadan takip ederek bulabileceksiniz. Uygulamadaki ses çal’a tıklayarak Apple Watch’un sesini çalmasını sağlayabilirsiniz. Sesi durdurmak için ise saatteki durdur seçeneğine tıklamanız gerekiyor.

Bilgisayar üzerinden Apple Watch’u bulmanız için ise ilk etapda bilgisayarınızdan icloud.com sitesine erişin ve burada iCloud bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapın. Açılan ekranda seçeneklerden iPhone’u Bul seçeneğine girin ve açılan haritada Apple Watch saatinizin konumun bulabilirsiniz. Diğer yandan icloud.com üzerinden iPhone’u Bul bölümüne girdiğinizde bir başkasının cihazınızı bulması ve ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Cihazlar sekmesine girerek Apple Watch’unuzu açın ve açılan çekmecede ekranı aşağı doğru kaydırarak kaybolan olarak işaretle seçeneğine dokunun. Cihazınızı bulan kişinin size ulaşabileceği telefon numarasını da buraya ekleyerek ileri’ye tıklayın ve Apple Watch ekranında görünmesini istediğiniz mesajı da ekleyerek pencerenin sağ köşesinde Etkinleştir tuşuna basın. Yapacağınız bu adımlar ile Apple Watch cihazınızı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.


Apple salgının Türkiye hareketlilik verilerini paylaşıyorApple salgının Türkiye hareketlilik verilerini paylaşıyor
Apple 30 Eylül'e kadar satışlardan elde ettiği kazancı Covid-19 fonlarına aktaracakApple 30 Eylül'e kadar satışlardan elde ettiği kazancı Covid-19 fonlarına aktaracak

PAYLAŞ