iPad'ler için 6 not tutma uygulaması - Haberler - indir.com

iPad'ler için 6 not tutma uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-21 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

IPad ve Apple Pencil kullanıcıları için birçok not alma uygulaması vardır. Bu uygulamalar arasında hangisi size uygun bunu bilmiyorsanız yazımızdan faydalanarak kendinize en uygun uygulamayı kolaylıkla bulabilirsiniz. 

IPad ve Apple Pencil için not alma uygulamaları

  • Notability
  • GoodNotes 5
  • Microsoft OneNote
  • Nebo
  • Evernote
  • Noteshelf

Notability

79,99 TL fiyatıyla sunulan Notability uygulamasına binlerce olumlu yorum yapılır. Not tutma taleplerini karşılayan zengin özelliklere sahip olan Notability uygulamasına ses kayıt edilir ve diğer uygulamaların da yapamadığı bir şekilde el yazısını notlara çevirme özelliği sunulur. Elbette ki başarısını ses kayıt etmesinin yanı sıra birçok kullanışlı ve pratik özellikler sunulur. Not almanın yanı sıra dosyalama işlemlerini de oldukça basit bir şekilde yapan bir arayüze sahip olan Notability, birçok kullanıcısını bu basitliği sayesinde kendisine bağlamayı başarır. En büyük rakiplerinden biri olan GoodNotes ile karşılaştırıldığında bir çoğu kullanıcılara organizasyon seçenekleri sınırlayıcı gelse de bu tarzı seven birçok kullanıcı vardır. Sıfırdan not hazırlayacağınız gibi uygulamaya aktardığınız dosyaları da düzenleyebilirsiniz. Bununla beraber ekranı ikiye bölerek belge üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. 

GoodNotes 5

74,99 TL fiyat etiketine sahip olan GoodNotes 5 ile bor almak ve notlarınızın her birini organize ederek düzenlemek için her şey sunulur. Bu sayede belgeleriniz üzerinde kolaylıkla değişiklik yapabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamada bulunan birçok hazır sayfa ve eğlenceli defter kapakları vardır. Her birini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yazma stiline göre uyum sağlayacak kalemin hassasiyeti ve avuç içi tanıma ayarlarına da imkan tanınır. Notlarınızın yanına fotoğraf ekleyerek boyutunu değiştirebilirsiniz. Serbest kırpma özelliği sayesinde fotoğrafları dilediğiniz boyuta getirebilirsiniz.GoodNotes 5, iPad'inizi dijital bir beyaz tahtaya dönüştürmenizi sağlayan bir "Sunum Modu" içeriyor. AirPlay veya bir HDMI kablosu kullanarak, iPad'inizde GoodNotes arayüzünü görmeye devam ederken, yazdıklarınızı daha büyük bir ekrana yansıtabilirsiniz. 

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir not alma uygulamasıdır. Uygulamanın en büyük avantajlarından biri de Notability ve GoodNotes 5’e kıyasla ücretsiz olarak sunulmasıdır. Büyük platformlarda varlığını sürdürmesinin yanı sıra notlarınızı düzenleyebilirsiniz. IPad için OneNote çeşitli multimedya özellikleri sunar. Metin yazabilir, grafikler ekleyebilir ve hatta ses kayıtları ekleyebilirsiniz. Ayrıca, belirli kelimeler için notları arayabilir ve notlarınızı cihazlar arasında görüntüleyebilirsiniz. Ek olarak, OneNote'ta oluşturduğunuz her şey otomatik olarak OneDrive'a yedeklenir.

Nebo

Ücreti: Basit versiyonu ücretsiz, tam versiyonu 74,99 TL şeklinde ücretle sunulan Nebo uygulaması el yazısı tanıma özelliği ve el yazısını metne çevirme özelliği sayesinde kullanıcılara kolaylık sağlar. Uygulama üzerinden notlarınızı düzenleyebilir ve yapılandırmanız kolaylaştırılır. Ücretsiz versiyonunu kullanabileceğiniz gibi uygulamayı indirdikten sonra ücretli ful paketini de satın alabilirsiniz. Uygulama Türkçe dil seçeneğine sahiptir. Avuç içini nasıl kullandığınıza bağlı olarak yazma deneyiminiz geliştirilir. Ücretsiz versiyonunda not almak için farklı sayfalar oluşturabilirsiniz. İçeriye belge aktarmak için ücretli versiyon seçilebilir. 

Evernote

Ücretsiz, Premium planı ayda 10,49 TL ya da yılda 69,99 TL. Hem iOS hem de Android cihazlarda not almak isteyenler için sunulan Evernote uygulaması her iki platformda da senkronize edilerek sunulan içerikler sorunsuz bir şekilde kullanılır. Uygulama içerisinde oluşturduğunuz notlara resim, link, ses dosyası, tablo, çizim ve onay kutusu gibi çeşitli seçenekleri ekleyebiliyorsunuz. Özellikle belge tarama seçeneği çok başarılı demek mümkündür. 

6Noteshelf

89,99 TL fiyat etiketine sahip olan Notability uygulamasında bir çok dilde not tutma işlemi yapabilirsiniz. Noteshelf'in 65 farklı dilde el yazısını tanıyabilmesi çok faydalı olacaktır. Aynı zamanda belgelerinize el yazısı notlarınızla beraber kullanmak üzere sesli notlar olarak da kaydedebilirsiniz. Uygulamanın basitleştirilmiş arayüzü kullanıcıların yapacakları işlemleri çok daha kolay hale getirir. 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ