İki iPhone Arası Fotoğraf Aktarımı Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

İki iPhone Arası Fotoğraf Aktarımı Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-25 13:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İki akıllı telefon kullanıcısı arasında fotoğraf aktarımı için birçok yöntem bulunuyor. Özellikle Android tarafında bu durum daha genişken, iOS için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Ancak sizlere iki iPhone arasında kalite kaybı yaşamadan en kolay şekilde fotoğraf aktarımı yapabilmeniz için Airdrop özelliğinden bahsedeceğiz. Apple sahip olduğu yazılım kalitesi ile kendi ürün yelpazesindeki iletişimi bir hayli iyi kurmuş durumda. Bu noktada bu isimlerden olan Airdrop sistemi ile ister iPhone cihazları veya farklı Apple cihazları arasında kolay bir şekilde fotoğraf ve dosya aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Popüler WhatsApp veya Messenger gibi uygulamalar aracılığı ile fotoğraf aktarmakta mümkün durumda. Fakat bu uygulamalar ile aktarılan fotoğraflarda bariz bir şekilde kalite kaybı yaşanmaktadır. Gelin şimdi iPhone’larda Airdrop sisteminin nasıl çalıştığına bakalım.

AirDrop İle Fotoğraf Aktarımı Yapmak

iOS 11.3 için iPhone pil sağlığı nasıl kontrol edilir?iOS 11.3 için iPhone pil sağlığı nasıl kontrol edilir?

İki iPhone cihazı arasında en hızlı şekilde fotoğraf aktarımı yapmak için AirDrop sistemini tercih edebilirsiniz. Bu sistem ile istediğiniz sayıda ve boyuttaki fotoğrafları kolay bir şekilde göndermeniz mümkün olacaktır. Bu gönderim yönteminde fotoğraflarınızda hiçbir şekilde kalite kaybı yaşamaz ve tam çözünürlük ile gönderimi sağlayabilirsiniz. İlk olarak yapmanız gereken adımda transfer yapacağınız kişi ile yakın olmanız gerekecek.

  • AirDrop özelliğini aktif etmek için ilk olarak denetim merkezi bölümüne kaydırma ile erişin.
  • Burada Wifi ve bağlantılarınızın olduğu menüye basılı tutarak açılan panelde AirDrop simgesini kapalı bir şekilde göreceksiniz.
  • AirDrop simgesine bir kere bastığınızda karşınıza bir sekme açılacak. Buradan AirDrop paylaşımı yapacağınız kısmı Sadece Kişiler veya Herkes olarak seçim işlemi yapabilirsiniz.
  • AirDrop bağlantısını aktif ettikten sonra fotoğraf gönderme işlemine geçelim.
  • Göndermek istediğiniz fotoğrafı galerinizde açarak sol alt köşede yer alan paylaşım simgesi olan ok işaretine basın ve menüye erişin.
  • Gelen bölümde Airdrop ile paylaşılacak kişiler sizleri karşılayacaktır. Buradan AirDrop özelliği açık olan diğer kişiyi seçerek karşıdaki kişinin kabul etmesini bekleyin. Kabul işlemi sonrasında fotoğraf paylaşımınız başlayacaktır.

Airdrop nedir ve Airdrop nasıl kullanılır?

iPhone cihazları arasında en kolay şekilde fotoğraf aktarımı yapmak bu kadar basit işlemlerden geçiyor. Dilerseniz AirDrop haricinde farklı yöntemleri de deneyebilirsiniz.


Apple MacBook ısınma sorunu nasıl çözülür?Apple MacBook ısınma sorunu nasıl çözülür?
Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Daha Etkin Kullanılır?Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Daha Etkin Kullanılır?
iOS 12'de iPhone'un Kendi Uygulamaları Tamamen Nasıl Silinir?iOS 12'de iPhone'un Kendi Uygulamaları Tamamen Nasıl Silinir?

PAYLAŞ