Halo Infinite çıkış tarihi ertelendi - Haberler - indir.com

Halo Infinite çıkış tarihi ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-12 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının popüler isimlerinden olan Halo, hayranlarının uzun süredir beklediği yeni oyunu olan Halo Infinite sürümünün çıkışına az bir zaman kala üzücü bir haberi paylaştı. 343 Industires başkanı, yaptığı açıklama ile oyunu ertelendiğini duyurdu. Oyun serilerinin sevilen isimlerinden olan Halo, yakın zamanda Halo Infinite adlı yeni bir oyunu ile oyun dünyasına giriş yapacaktır. 23 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen Xbox Games Showcase’de duyurulan bu oyun için aynı etkinlik kapsamında 8 dakikalık oynayış videosu da yayınlanmıştı. Ancak Microsoft, yaptığı duyuruda Halo Infinite’nin çıkış tarihi net olmayarak paylaşmıştı. Şirket, oyunun Xbox Series X ile beraber piyasaya sürülebileceğini ifade etmişti. Buna göre bu yılın sonlarına doğru oyunun oyuncularla buluşması bekleniyordu. Ancak Halo’dan gelen yeni paylaşım oyuncuları üzdü.

Halo Infinite ertelendi

Halo: Reach daha ilk haftada 3 milyon oyuncuya ulaştıHalo: Reach daha ilk haftada 3 milyon oyuncuya ulaştı

Halo Infinite’in geliştirici 343 Industries’in başkanı Chris Lee, yaptığı yeni açıklama ile Halo Infinite oyununu ertelendiğini duyurdu. Açıklamasında oyun içinde COVID-19’un da yer aldığı çeşitli sebeplerden 2021 yılında ertelendiği ifadelerinde bulundu.

Açıklama şu şekilde geldi;

"Bugün toplulukla önemli bir Halo Infinite geliştirme güncellemesi paylaşmak istiyorum. Ekibimizin vizyonumuza uyan bir Halo oyun deneyimi sunmak için yeterli zamana sahip olmasını sağlamak üzere çıkış tarihimizi 2021'e erteleme kararı aldık. Oyunu erteleme kararı, tüm yıl boyunca bizi etkileyen ve hâlâ etkilemeye devam eden COVID'in de içinde bulunduğu geliştirme zorluklarına katkı sağlayan birçok nedenin sonucuydu. Geliştirme zorluklarına çözüm bulmaya ve muhteşem bir oyun yapmaya kendilerini adayan 343 Industries'teki ekibimizin yoğun çalışmasına teşekkür etmek isterim. Ancak oyunu bu zamanda çıkarmak oyunun başarısı ve ekibimizin iyiliği için sürdürülebilir bir şey değil.

"Bunun birçoğunuzu hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz ve biz de aynı duyguları taşıyoruz. Topluluğun yıllar boyu gösterdiği tutku ve destek muhteşem ve ilham vericiydi. Oyunumuzu bu yaz topluluğumuzla birlikte oynamaktan daha fazla istediğimiz bir şey yoktu. Ek zaman, en tutkulu Halo oyununu hayranlarımızın beklediği kalitede çıkarmak için gereken önemli işleri bitirmemize izin verecek."

Oyunun yeni tarihi ve çıkışı hakkında net bir bilgi yer almazken, 2021 yılına kaldığı biliniyor.


Halo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandıHalo 2: Anniversary’nin çıkış tarihi açıklandı

PAYLAŞ