GTA 6 ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

GTA 6 ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-06 13:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Başarılı video oyun serilerinden, Rockstar Games imzalı Grand Theft Auto, gündeme zaman zaman GTA 6 ile geliyor. Oyuncular, 5 yıldır serinin son oyunu GTA V'i oynuyorlar ve 2013 yılında çıkan GTA V, günümüzde baktığımıza hala en popüler yapımlar arasında yer alıyor. En çok satanlar listelerinin demirbaşı haline gelen GTA V'e olan ilgi azalmadığı için, Rockstar Games de GTA 6'yı ağırdan almaya devam ediyor. Fakat oyunculardan zaman zaman GTA 6 sesleri de yükseliyor. Rocktar Games, bu konuya dair son açıklamasında yeni oyuna henüz vakit olduğunu söylemişti. Son olarak analist GTA Online'da çıkan GTA 6 mesajına ilişkin, Rockstar Games'ten açıklama geldi.

Rockstar Games, açıklamanın kendileri tarafından gelmediğini söyledi

Grand Theft Auto serisinin sürekli dedikodularla gündeme gelen henüz duyurulmamış yeni oyunu GTA 6'nın ne zaman çıkacağı, uzun bir süredir merak konusu. Ünlü analist Michael Pachter, geçtiğimiz zamanlarda bu knuya dair öngörüsünde, 'Bildiğiniz gibi Red Dead Redemption 2, 8 yıl sonra ilk defa karşımıza çıkacak. Bu sebeple GTA 6'nın 2021'den önce gelmeyeceğini söyleyebilirim. Rockstar'ın oyunun çıkışından en az bir sene önce duyurusunu yaptığını düşünürsek, 2021 gibi duyurulan GTA 6'nın 2022'de çıkması beklenebilir.' açıklamasını yapmıştı.

Red Dead redemption 2, çıkışını henüz yaptı ve oyun severler bu nedenle Rockstar Games'ten yeni bir oyun duyurusu beklemiyorlardı. Fakat geçtiğimiz günlerde GTA Online üzerinden gelen bir mesajda, GTA 6'nın 2019 yılında çıkacağı söylenmişti. Rockstar Games, bu mesaja yanıt verdi mesajın kendileri tarafından iletilmediğinin altını çizdi. KlosisYT kullanıcı adlı Twitter kullanıcısı, bu konuyu direkt olarak Rockstar Games'e sordu ve ekipten gelen cevap, 'Bu, Rockstar Games'den resmi bir mesaj ya da açıklama değil, mod kullanımıyla yapılan bir aldatmacadır.' oldu.





PAYLAŞ