Google'da nasıl reklam verilir? - Haberler - indir.com

Google'da nasıl reklam verilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-20 17:00:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Soru-Cevap

Bu içerik " Google'da nasıl reklam verilir ? " sorusunu cevaplar ve reklamlar hakkında bilgiler sunmayı amaçlar.

Google'da nasıl reklam verilir?

Reklam dijital dünya ve medyanın olmazsa olmaz bir bileşenidir.  Reklam bir iş büyütmede, tanıtmada çok büyük rol oynamakta ve müşteri kitlesini çok yüksek oranda artırmaktadır.

Google Ads nedir?Google Ads nedir?

İnternet dünyasının ilerigelenlerinden olan Google, reklam vermek için en doğru adreslerden biridir. Yaptığınız işe göre günlük olarak milyonlarca kullanıcıya hitap etmeniz mümkün olabilir.

Google'da reklam veme işi de Google tarafından oldukça kolaylaştırılmış bir hizmettir. Reklamını vereceğiniz platforma sahipseniz ve bir gmail hesabınız varsa Google Ads hizmeti üzerinden Google'ın sizler için hazırladığı adımları geçerek çok rahat bir şekilde reklam verebilirsiniz. İşlem mekanikleri sürekli değişeceğinden dolayı adım adım anlatmak mantıklı olmayacaktır. Ücretli bir hizmet olduğu için telefon görüşmesi ile bile Google tarafından destek alabilirsiniz. Sağlık şekilde okuyarak ve adımları kendinize göre özelleştirerek istediğiniz reklam kampanyasını oluşturabilirsiniz. Reklam verme işleminde Google size detaylı bir şekilde analizler ve istatistikler sunacaktır.


İlgili uygulamalar
Adsense reklam geliri artırma yöntemleriAdsense reklam geliri artırma yöntemleri

Yeni Huawei P Smart 2019 Reklam Filmi


PAYLAŞ