Google Pixel 6 fiyatları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Google Pixel 6 fiyatları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 13:30:04
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde Google'ın yeni telefonunun görüntüleri Twitter'a sızdırıldı. Şimdi ise Pixel 6 ailesinin fiyatları sızdırıldı. Son birkaç yıldır Google, akıllı telefon dünyasında farklı deneylerle karşımıza çıkıyor. Pixel 4 ve 5 serisinde ürün yelpazesini artıran marka, bu yıl da Pixel 6 serisi ile karşımıza çıkacak. Beklenen telefon ailesinin sızdırılan özellikleri ve fiyatları şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda bir kullanıcı tarafından Twitter'da çalışan Pixel 6 serisinden bir cihazın görüntüleri paylaşılmıştı. 

Twitter'da bu gönderiye yapılan yorumlar oldukça olumluydu. Sızan fiyatlar doğruysa Google hem tasarımı hem de fiyatlandırma politikasıyla bu yıl dikkatleri üzerine çekecek ve beğeni toplayacak gibi görünüyor. İşte Pixel 6 ailesinin sızdırılan fiyatları Pixel 6 ailesinin Geekbench testi ve görsellerinin sızdırılmasının ardından cihazların fiyatları ortaya çıktı. Cihazın 2 farklı modeli olması bekleniyor. Pixel 6 ve Pixel 6 Pro olarak adlandırılan iki farklı cihazla karşımıza çıkan Google, iddialara göre bu cihazların fiyatlarını Pixel 6 için 649 Euro ve Pixel 6 Pro için 899 Euro olarak belirledi. ABD'de bu cihazların satış fiyatları biraz farklı olacak. Pixel 6 için 749 dolar ve Pixel 6 Pro için 1049 dolar fiyat etiketi ile gelmesi bekleniyor.

Google Meet, uzun zamandır beklenen özelliği sunuyorGoogle Meet, uzun zamandır beklenen özelliği sunuyor

Google Pixel Fold 2022'den önce gelebilir

Burada en dikkat çekici şey; Serinin giriş modeli olan Pixel 6'nın fiyatlandırması oldukça iyi düşünülmüş.Zira rakipleri iPhone 13 Mini'nin fiyatı 699 dolar olarak açıklanırken, Samsung Galaxy S21 ise 799 dolar olarak açıklandı.

Yeni Pixel 6 serisinde beklenen özellikler

Google, geçen yıl piyasaya sürdüğü Pixel 5 serisini geçmeyi hedefliyor. Bunu başarmak için cihazı bir tasarım olarak yeniden oluşturmanın yanı sıra cihazına yeni özellikler eklemeyi de ihmal etmemiş. Bu özelliklerden bazıları sızdırılmış olsa da, birçoğu hala bilinmiyor. Cihazın WIFI 6E teknolojisi ile birlikte 33W hızlı şarj desteğine sahip olduğu bilinmekte. İşlemcisi hakkında herhangi bir bilgi bulunmasa da daha önce Geekbench test sonuçları sızdırılmıştı. Bu nedenle cihazın Snapdragon 888 işlemciye sahip olduğu tahmin ediliyor. Ekranda 90hz Amoled panel kullanan şirketin bu yıl 6 Pro modeliyle 120hz'ye geçmesi bekleniyor.

 



PAYLAŞ