Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir? - Haberler - indir.com

Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 21:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Google tarafından geliştirilen ve özellikle telefonlardaki fotoğraf ve videoların bulut sistemlerde saklanmasını sağlayan Google Fotoğraflar, mobil veri tasarrufu adına özel bir yedekleme sistemine sahip. Google Fotoğraflar Express Backup adı verilen özel yeni sistem ise mobil veriden tasarruf edilmesini sağlıyor. Peki, Google Fotoğraflar Express Backup modu nedir ve tam olarak ne yapıyor? 

Google Fotoğraflar siyah-beyaz fotoğraflara renk katacak 

Google Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma SunulduGoogle Fotoğraflar'ın Yeni Özellikleri Kullanıma Sunuldu

Google Fotoğraflar’ın temel prensibi, telefonla çekilen fotoğrafa videoları kişilerin Google Fotoğraflar hesabına yüklenerek yedeklenmesi, farklı cihazlar ve internet üzerinden erişime açık olan fotoğraflar uygulaması sayesinde, pek çok kişi için kolaylık sağlıyor.

Fakat fotoğraf çekmeyi çok seven ve WiFi noktası olmayan yerlerde çekilen fotoğrafların Google Fotoğraflar’a aktarılması, bu kişiler için sorun yaratabilir. Bu nedenle de uygulamada kişilerin bazı ayarlar yapması gerekecektir. Özellikle tam çözünürlüklü fotoğraf yükleme seçeneğini tercih eden kişiler, mobil veriden olabildiğince uzak durmalıdır. Google tarafından bu tip durumlara karşılık geliştirilmiş olan Google Fotoğraflar Express Backup ise bu konuda büyük bir kolaylık sağlayacak.

Yeni mod ne işe yarıyor?

Google Fotoğraflar için geliştirilen bu özel araç, fotoğraf ve videolarda yüksek oranda sıkıştırma yapılmasını sağlıyor. Aynı zamanda Google Fotoğraflar alanının daha verimli kullanılmasını mümkün hale getiriyor. Bunun yanı sıra günlük veri kullanım miktarının da sınırlandırılması ile kişilerin özellikle mobil veri kullanımı sırasındaki yüklemelerini engelliyor. Limitsiz seçenekler olmasına karşın kullanıcıların kolay bir şekilde ayarlayabileceği bu özel seçenekler, fotoğraf ve videolar üzerinde kullanıcıların tam yetkili olmasını sağlıyor. 

Google Fotoğraflar artık daha fazla kapasite sunacak 


Google Fotoğraflar güncellemesi ile videolar daha hızlı paylaşılıyorGoogle Fotoğraflar güncellemesi ile videolar daha hızlı paylaşılıyor
Google Fotoğraflar siyah-beyaz fotoğraflara renk katacakGoogle Fotoğraflar siyah-beyaz fotoğraflara renk katacak

PAYLAŞ