Google, Duo'da grup aramalarını 8 kişiden 12 kişiye çıkarıyor - Haberler - indir.com

Google, Duo'da grup aramalarını 8 kişiden 12 kişiye çıkarıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 13:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Toplu olarak karantinaya girdiğimiz günlerde toplu görüşmeler oldukça önemli bir rol oynuyor. Bu konuda en çok bilinen platformlardan birisi Duo. Duo 8 kişilik grup görüşmesini 12 kişiye yükseltti. 

Google, Duo'da grup aramalarını 8 kişiden 12 kişiye çıkarıyor

Sahte Google Chrome güncellemeleri kullancıları tuzağa düşürüyorSahte Google Chrome güncellemeleri kullancıları tuzağa düşürüyor

Google'ın ürün yönetimi üst direktörü Twitter hesabı üzerinden Duo'nun toplu görüşme yapabilen kişi sayısı ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

Grup çağrılarının şu kritik zamanda ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bu farkındalığın gereğini yerine getirerek 8 kişilik grupsal görüşme sayısını 12 kişiye çıkardık.

 Yapılan duyuruda artışın kalıcı olup olmadığı ise söylenmedi.

We are grateful that Duo is helping users see their loved ones all around the world. We recognize group calling is particularly critical right now. We have increased group calling from 8 participants to 12 effective today. More to come. #AllInThisTogether #COVID19 — Sanaz (@sanazahari) March 27, 2020

 Görüşme yapmanız gereken kişi sayısı belirtilenden fazla ise ve bu görüşmeler için Google hizmeti kullanmak istiyorsanız,  Hangouts Meet hizmetini kullanabilirsiniz. Google ayrıca G Suite aboneleri için maksimum katılımcı sayısını 250'ye çıkardı. Google daha önce kurumsal katmanın bir parçası olarak kullanıcı başına 13 ABD doları ekstra bir ücret talep ediyordu.


İlgili uygulamalar
Google Play Store'un arama sonuçları iyileştirildi!Google Play Store'un arama sonuçları iyileştirildi!

PAYLAŞ