Google Duo ile Artık 8 Kişiye Kadar Görüntülü Sohbet Edilebilecek - Haberler - indir.com

Google Duo ile Artık 8 Kişiye Kadar Görüntülü Sohbet Edilebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-27 10:41:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’un görüntülü görüşme uygulaması olan Duo, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise şirket geç de kalsa yeni beklenen bir özelliğini platformu için sundu. Android kullanıcılarının görüntülü görüşmelerde tercih ettiği uygulama Google Duo, sade ve kullanışlı yapısı ile oldukça tercih ediliyor. Şimdi ise gelen yeni özellik ile beraber kullanıcılar kalabalık arkadaş grupları veya aile ile görüşmesini sağlayan çoklu bir görüntülü görüşme desteği getirildi. Hali hazırda çoklu görüntülü desteğine sahip uygulama güncelleme ile 8 kişiye kadar görüntülü görüşmeye yükseltildi.

Google Duo, 8 Kişi Desteğine Kavuştu

Google Duo İçin Bir Yenlik DahaGoogle Duo İçin Bir Yenlik Daha

8 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunacak Duo’nun rakiplerine baktığımız zaman FaceTime, Skype ve Facebook Messenger’a göre oldukça arkada olduğunu görüyoruz. Öyle ki Apple’ın FaceTime uygulaması tam 32 kişiye kadar destek sağlarken, Skype ve Facebook Messenger cephelerinde ise kişi desteğinin 50 olduğunu görüyoruz. Google ise, desteklediği kişi sayısı noktasında geçte olsa bir güncelleme yaparak görüntülü görüşme desteğini 8’e çıkarmış durumda.

Google Duo uygulamasının internet tarayıcı versiyonu ise 2019’un başında duyurulmuştu. Ancak web versiyonun henüz 8 kişiye kadar grup video görüşme özelliğine sahip olmadığını belirtelim. Bu yeni 8 kişi video görüşme desteğinin test olarak ilk etapta Hindistan, Endonezya ve Brezilya’daki kullanıcılar için sunulacak. Ayrıca bu güncelleme ile beraber ver tasarruf modunun da geldiğini belirtelim. Sizlerde WhatsApp alternatifi bir görüntülü görüşme uygulaması arıyor iseniz, Duo’yu tercih edebilirsiniz.  


İlgili uygulamalar
Google Duo nedir?Google Duo nedir?

PAYLAŞ