Google Duo Galaxy S20 entegrasyonu duyuruldu - Haberler - indir.com

Google Duo Galaxy S20 entegrasyonu duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 20:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un Unpacked etkinliğinde yaptığı açıklamalarla heyecan yaratan Google yeni tanıtılan Samsung Galaxy S20 ailesi’nin Google Duo entegrasyonuna sahip olacağını açıkladı!

Apple’ın iPhone’lar için sunduğu FaceTime hizmetinin en büyük rakibi olan Google Duo uzun bir süredir pek çok cihazda uygulama ve web sürümüyle tercih edilen bir hizmet. İlk olarak Google Pixel cihazlarındaki “Kişiler”, “Telefon” ve “Mesajlar” uygulamalarına entegre edilen Duo kullanıcılarına tek bir dokunuşlu görüntülü konuşabilme imkanı tanıyor. Samsung’un yeni cihazlarıyla birlik entegrasyonunu arttıran servis Galaxy Z Flip ve Galaxy S20 ailesindeki modellere entegre olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!Galaxy Z Flip'in özel versiyonu Thom Browne Special Edition'un tanıtım videosu yayınlandı!

Samsung ve Google yeni Galaxy cihazlarında kullanıcılarının görüntülü konuşma deneyimini arttıracak!

Geçtiğimiz dönemlerde bu konu hakkında attığı tweetle söz konusu özellik hakkında ilk ipucunu veren Google bugün resmi açıklamada bulundu. Bu durumun Samsung cephesi içinde oldukça yenilikçi bir adım olduğunun altını çizmek gerek. Son dönemlerde akıllı telefon pazarında daha büyük bir rekabet içerisinde olan Samsung, Galaxy S20 ve Galaxy Z Flip modelleriyle kullanıcılarına saf Android deneyimi sunmuş olacak.

Görüntülü görüşme uygulaması Google Duo nasıl kullanılır?

Google Duo ve Samguns’un yeni cihazlarının yetenekleri bir aryaa geldiğinde görüntülü konuşma deneyiminin ciddi bir oranda artacağını söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere Samsung’un yeni amiral gemisi cihazları geniş açılı lense ev sahipliği yapıyor. Bu donanım özelliğini destekleyecek yeteneklere sahip olan Google Duo video görüşmelerinde kullanıcılarına 1080p’ye kadar çözünürlük sunabilecek. Bunun yanı sıra Galaxy S20 5G versiyonlarının da bulunan ekstra bant genişliği de kullanıcıların daha yüksek çözünürlüklü bir sohbet gerçekleştirmesini sağlayacak. Galaxy Z Flip’in katlanabilir ekranını destekleyecek ayrı bir entegrasyon sistemine de sahip olan Google Duo ile ilgili açıklama yapan Hiroshi Lockheimer özelliğin Galaxy S20 ailesine  “Canlı altyazı” desteğiyle birlikte sunulacağını duyurdu.


 

 


İlgili uygulamalar
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S20 serisinin özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S20 serisinin özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ