Google Duo Fotoğraf Gönderme Özelliği Kazandı - Haberler - indir.com

Google Duo Fotoğraf Gönderme Özelliği Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 11:12:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının devlerinden Google tarafından geliştirilen görüntülü konuşma uygulaması Duo, yeni özellikler ile gelişmeye ve kullanıcılarına hizmet etmeye devam ediyor. Bunlardan son geleni ise sohbet esnasında arkadaşlarınıza resi gönderme özelliğidir. Halihazırda bu hizmeti veren sohbet uygulamaların zaten mevcuttur. Fakat Google'ın bu şekilde bir hizmet ile yenilenmiş olması kullanıcılar açısından oldukça fonksiyoneldir.

Açıkçası Google'ın mesajlaşma ve sohbet hizmetleri konusunda yüzü pek de gülmedi. Fakat Google Duo uygulamasını aynı duruma koymaya gerek yoktur. Sesli ve görüntülü konuşma özelliğine sahip olan Duo uygulaması, son derece basit bir arayüze ve profesyonel düzeyde görüşmesine sahip olup kullanıcılar tarafından oldukça beğeni topluyor. Bunun üzerine Google, yeni özellikler ile gelişmeye ve daha kaliteli bir hizmet vermeye devam etmek için gelişmeye devam ediyor. 

Google Duo ile Artık 8 Kişiye Kadar Görüntülü Sohbet EdilebilecekGoogle Duo ile Artık 8 Kişiye Kadar Görüntülü Sohbet Edilebilecek

Duo ile resim paylaşımı yapın

Google tarafından geliştirilen sohbet uygulaması Duo'yu kullanarak hem görüntülü hem de sesli sohbet ederek aynı zamanda medya gönderme seçeneklerini değerlendirebileceksiniz. Yani istediğiniz kişi ile resim paylaşmak artık çok daha kolay olacak. Özellikle de Duo uygulamasını kullanarak bunu yapmak mümkün olacak. Google Duo uygulaması ilk aşamada sadece görüntülü konuşma özelliği ile beraber çıkış yaptı. Son zamanlarda gelen özelliklerden biri ise genellikle mesajlaşmaya yönelik oldu. Akıllı cihazınızda yer alan fotoğrafları paylaşırken artık Google Duo seçeneğini de göreceksiniz. Google Duo uygulamasından faydalanarak fotoğraflarınızı yüksek kaliteli bir şekilde paylaşmanız mümkün olacak. 

Şöyle ki yapılan güncelleme ile beraber rehberinize yer alan arkadaşlarınıza Google Duo üzerinden fotoğraf göndermeniz mümkün olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Duo üzerinden resim gönderirken Instagram'da olduğu gibi yazı ve çizim de ekleyebiliyorsunuz. Gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda fotoğraf gönderme özelliği ile beraber de kullanıcıların beğenisini kazanan Google Duo artık çok daha zengin bir şekilde kullanım sunuyor. Resim gönderme işlemi yaptığınızda resmi alan kişi Duo'dan sizin adınız ve yeni bir fotoğraf geldi şeklinde bildirim ile karşı karşıya gelecekler. 

Göndermiş olduğunuz resmin incelendiği arayüz üzerinde "Görüntülü görüşme yap", "Sesli arama yap" ve "Mesaj gönder" gibi seçenekler ile karşı karşıya geleceksiniz. Burada en önemli olan nokta ise, göndermiş olduğunuz fotoğrafların 24 saat içerisinde siliniyor olmasıdır. Bu da oldukça kaliteli bir özelliktir. Google tarafından geliştirilen en önemli uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Google Duo, artık fotoğraf gönderme özelliği ile çok daha zengin bir hal kazanıyor. Yeni özelliğinde içinde yer aldığı Duo sürümü şu an için halihazırda Google Play Store mağazasında yerini aldı. Yeni Google Duo özelliğinden faydalanmak için uygulama mağazanız üzerinden uygulamayı güncelleyerek yeni özellikleri sizde deneyebilirsiniz. Resim gönderme özelliği Duo kullanıcıları için oldukça önemli bir noktada yer alıyor. Bu sebeple bu özelliğin Duo'ya geliyor olması kullanıcıların işini kolaylaştıracak ve aynı zamanda Duo'nun tercih edilme seçeneklerini de artıracaktır. Siz de bir Google Duo kullanıcısıysanız uygulama mağazanıza girerek uygulamanızı güncelleyin ve yeni özellikleri kullanın. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ