Gmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verin - Haberler - indir.com

Gmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-01 20:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Bugün bakıldığı zaman tüm dünyada en çok tercih edilen e-posta servislerinden bir tanesi Gmail. Gmail son  sık sık zamanlarda hackerlar tarafından ele geçirilmesi, kullanıcılarına gelen e-postaları paylaşması gibi haber başlıkları ile gündeme geliyor.

Gmail çok yakında yeni arayüzü ile kullanıcıların karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Gmail’i dilerseniz Android işletim sistemine sahip cihazlar ile girin dilerseniz iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla girin, yepyeni yüzünü göreceksiniz. Peki yeni Gmail artık nasıl görünecek? Yeni arayüze sahip olacak olan Gmail, ne gibi özelliklerle gelecek? Elektronik posta servisi olan Gmail, uzun süreden beri üzerinde çalıştığı yeni arayüzünü tamamladı. Bu arayüzünü ise kullanıcılarına sunmaya başladı. Şayet yeni tasarımı halen göremiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekecek. Çünkü kademeli olarak Gmail’in yeni yüzü herkesin kullanımına sunulacak. En çokta mobil arayüzünde değişikliğe giden Gmail, Android işletim sistemi ya da iOS işletim sistemi platformlarında kullanan kişiler, hangi cihazda kullanırsa kullansın bu değişikliği görecek.

iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?

Yeni Gmail nasıl görünecek?

Şimdilerde ise herkesin kafasında şöyle bir soru işareti var; Peki Gmail’in yeni arayüzü nasıl? Arama motoru devi Google, bütün hizmetlerinde parlak beyaz ağırlıklı materyal tasarım kullanıyor diyebilirim. Bu durumun akıllı cihazların pil ömrüne de faydasının olup olmayacağını zamanla göreceğiz. Tasarımına baktığımız zaman ise daha çok materyal bir geçiş sağlandığına şahit oluyoruz. Fakat beyaz renk ağırlığı hala aktif bir şekilde kullanıldığı gibi size gelen e-postalar daha belirgin bir şekilde görülüyor.


Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?Gmail Uygulamasında kaydırma seçenekleri nasıl düzenlenir?
Android ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına KavuşuyorAndroid ve iOS Kullanıcıları Yeni Gmail Tasarımına Kavuşuyor

PAYLAŞ