Facebook Messenger İçin Önemli Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

Facebook Messenger İçin Önemli Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 14:06:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya sitesi Facebook’un mesajlaşma uygulaması olan Messenger için yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise kullanıcıları sevindirecek yepyeni bir özellik Messenger’a sunulmaya hazırlanıyor. Facebook kadar popüler ve büyük bir kitleye sahip olan Messenger uygulaması için iOS uygulamasına gönderilen mesajı geri alma ve silme özelliği geliyor. Bildiğiniz üzere bu özellik WhatsApp’ta da yer alması ile biliniyor. 191.o sürümü ile beraber ortaya çıkan bu özellik sayesinde gönderdiğiniz bir mesajı artık 10 dakika içerisinde geri almak mümkün olacak. Uzun zamandır beklenen bu özellik daha çok sıkı Messenger kullanıcılarının hoşuna gitmesi bekleniyor.

Facebook Messenger Yeni Özellik

Facebook, Messenger 4'ü duyurdu!Facebook, Messenger 4'ü duyurdu!

Bu söz konusu mesajı geri alma özelliği sadece metin mesajları değil fotoğraflar için de kullanılabilir olacak. Yanlış bir kişiye yanlış bir fotoğraf attığınız zaman 10 dakika içerisinde karşı taraftan bu söz konusu mesajı geri çekebileceksiniz. Bu özellik iOS sürümünde ortaya çıkmış olsa da Android cephesi için de geliştirilmekte olduğu biliniyor. Facebook sahip olduğu WhatsApp uygulamasına da benzer bir özelliği sunmuştu. Messenger için de beklenilen ve geç kaldığı düşünülen söz konusu bu özellik nihayet sunulmaya hazırlanıyor.

Özellikle Messenger üzerinden yoğun mesajlaşmalar gerçekleştiren kullanıcılar bu yoğun mesaj trafikleri arasında bazen hatalar ve yanlış gönderimler yapabiliyorlar. Bu noktada ise bu özellik hayat kurtarıcı olabiliyor. Kısa bir süre içerisinde kullanıcı gönderdiği mesajı geri çekebilecek. Bu söz konusu özelliğin iOS ve Android mobil platformları haricinde web sürümüne gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat bu yeni özelliğin en önce iPhone cihazlar için iOS platformuna daha sonra ise Android platformuna gelmesi bekleniyor. Özellik şuan geliştirilme aşamasında olurken bu özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı henüz bilinmiyor.


Facebook'un Tek Rakibi iMessage!Facebook'un Tek Rakibi iMessage!

PAYLAŞ