E3 2021 için uygulama ve akış resmen açıklandı! - Haberler - indir.com

E3 2021 için uygulama ve akış resmen açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-16 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Etkinlik

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılamayan E3, bu yıl dijital olarak gerçekleştirilecek. Uzun zamandan beri gündemde yer alan iddialar, yapılan resmi açıklama ile netlik kazanırken etkinliğin nasıl ve hangi platformlarda yayınlanacağı gibi tüm bilgiler öğrenildi.

E3 2021 nasıl takip edilecek?

E3 2021, bu yıl tamamen dijital bir gösteri olarak geri dönüyor. Fiziki fuara katılacak bazı büyük katılımcılar dışında, E3 2021'in tamamen dijital olarak gerçekleştirilecek olması, daha fazla kullanıcıyı bu alana çekebilir. E3 organizatörleri tarafından paylaşılan basın bülteni ile birlikte etkinlik hakkında merak edilen tüm detaylara yer verildi. Özel bir uygulamanın dahi geliştirildiği E3 2021 için hazırlıkların çok sıkı bir şekilde gerçekleştirildiği görülebiliyor. Bu bakımdan içeriklerde de benzer bir durumun gerçekleşmesi, 2021 E3’ü etkinlik tarihine damga vurabilir.

Entertainment Software Association tarafından E3 2021'in uygulama ve online site tanıtıldı. Gösteri süresince uygulama ve portal üzerinden kullanıcıların kolay bir şekilde takip yapabileceği belirtildi. Hem online sitede hem de uygulamada, izleyiciler sanal stantlara katılabilecek, etkinlikler ve forumlarda etkin bir şekilde yer alabilecek. Online siteye medya erişimi, 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren sağlanacak. Kamu erişimi için belirlenen tarih ise 12 Haziran Cumartesi.

Online site açıldığında, izleyiciler E3 işle ilgili içeriklere, özel etkinliklere, sanal stantlara erişmek için gerekli yönlendirmelere ulaşabilecek. Online sitede katılımcılar aynı zamanda profiller oluşturabilecek. Profiller üzerinden forumlarda sohbet etmek, sanal salonlarda yer almak ve etkinliklerde yer alacak liderlik tablolarında yer alabilecek.

E3 2021 sunucuları belli oldu

Tüm bu detayların yanı sıra E3 2021 için sunucular da belli oldu. Canlı bir program üzerinden belirli bir takvim dahilinde içeriklerin yayınlanacağı E3 2021’de Alex “Goldenboy” Mendez, Jacki Jing ve Greg Miller tarafından programın sunumu gerçekleştirilecek. Geliştiricilerin oyunları da sunucular tarafından sunulacak programlarda yer alacak. E3, uygulamanın ve ana site dışında Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook'ta da yayınlanacak. Microsoft, Nintendo, Ubisoft, Capcom ve Square Enix gibi bir dizi büyük oyun şirketi E3 2021’e katılacağını duyurduğu için Haziran’da çok farklı bir etkinlik deneyimi yaşanacak.





PAYLAŞ