Dünyanın İlk Android TV Konsolu Nvidia Shield Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Dünyanın İlk Android TV Konsolu Nvidia Shield Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Nvidia, Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda oyun konsollarının Gandalf'ı olarak tabir edebileceğimiz dünyanın ilk 4K destekli Android TV'li oyun konsolu Shield cihazını tanıttı. Yeni Shield cihazı internete bağlı olduğu sürece adeta bir multimedya canavarına dönüşüyor.

Eğlenceyi oturma odanıza kadar getiren Nvidia Shield Android TV ile çarpıcı 4K film ve videoları izleyebilir, Android oyunlarını oynayabilir ve Grid bulut oyun stream servisi'nde yer alan PC oyunlarını oynayabilirsiniz.

Yeni Shield konsolunda 60Hz çıkış ve HEVC/H.265 format desteği yer alıyor. Bu sayede de video konusundaki beklentileri rahatlıkla karşılayabiliyor. Donanımsal olarak 8 çekirdekli Tegra X1 Soc desteğine sahip olan cihaz 64-bit işlemci desteğini de beraberinde getiriyor.

Ayrıca Shield konsolunda Nvidia'nın Grid bulut oyun stream servisi de unutulmamış. Bu servis ile 1080p ve 60fps oyunlar artık internette kolaylıkla oynanabiliyor. Sorunsuz bir oyun deneyimi için internet bağlantısının en az 50 Mbps olması şart.

Mayıs ayında piyasaya sunulması beklenen yeni Nvidia Shield Android TV'nin satış fiyatı ise 199 dolar.

Nvidia Shield Android TV'nin görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.





PAYLAŞ