Dünya' nın Mesajlaştığı TicToc Artık Türkiye' de - Haberler - indir.com

Dünya' nın Mesajlaştığı TicToc Artık Türkiye' de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kolay kullanıma sahip arayüzü ile oldukça kullanışlı olan anlık mesajlaşma platformu TicToc, Whatsapp benzeri bir uygulama olmasına rağmen rakiplerinden farklı olarak bir çok özelliği de kullanıcılara sunmaktadır. Tictoc kolay kullanılan arayüzünün yanı sıra Hangout' ları, rehberinizden veya e-posta listenizden içeri arkadaş listesi aktarabilen arama platformu, yüz ifadeleri, çıkartmaları, ücretsiz sesli arama özelliği, paylaşılabilir veri transferi yapabilme ve bilgisayarınızda kullanabileceğiniz sürümü ile rakiplerinden farklı bir kullanım imkanı sağlamaktadır.

TicToc sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun arkadaşlarınız ile hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurabilir, Facebook resimlerinizi, Youtube üzerinde beğendiğiniz videoları, müzikleri ve dosyalarınızı kolaylıkla paylaşabilir, uygulama içerisinde bulunan akıllı dosya yönetim özelliğini kullanarak mesajlarınıza eklediğiniz resim, video ve dosyaları bulut ortamına depolayarak bu verileri bilgisayarınız ya da mobil cihazınız üzerinden istediğiniz yerden ulaşabilmenize de imkan tanımaktadır.

Grup mesajları da gönderebilmenizi sağlayan uygulama ile anlık olarak birden fazla kişi ile aynı anda sohbet edebileceğiniz gibi kendi grubunuzu oluşturarak arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Son olarak TicToc uygulamasının kullanıcılarına sunduğu yüksek bağlantı kalitesi ile arkadaşlarınızı tamamen ücretsiz olarak sesli arayabilir ve sınırsız bir şekilde sohbet edebilirsiniz.

Yeni nesil anlık mesajlaşma uygulaması TicToc' u hala denemediyseniz aşağıdaki linklerden kullandığınız akıllı cihazınızın ya da bilgisayarınızın işletim sistemine uygun olan linki seçerek ücretsiz bir şekilde indirebilir ve anlık mesajlaşmanın keyfini doya doya yaşayabilirsiniz.

Android için TicToc Uygulaması

iOS için TicToc uygulaması

Windows için TicToc uygulaması




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ