Çevrimdışı Harita ve Navigasyon Uygulaması: MAPS.ME - Haberler - indir.com

Çevrimdışı Harita ve Navigasyon Uygulaması: MAPS.ME

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet bağlantısına gerek duymadan çalışabilen MAPS.ME ücretsiz bir harita ve navigasyon uygulamasıdır. Google Play'de, 2014 yılının en iyi uygulamaları bölümüne eklenen MAPS.ME, tamamen kullanıcılar tarafından şekillendiriliyor.

İlk olarak 2011 yılında OpenStreetMap projesi olarak hayata geçirilen MAPS.ME sahip olduğu detaylı veritabanı ve eşsiz çevrimdışı özellikleriyle dikkati çektiği gibi 7 milyon indirme sayısıyla da başarısını kanıtlamış durumda. Mail.Ru Group bünyesinde bulunan uygulama 2015 yılı içerisinde açık kaynağa geçiş yapacak ve bu sayede de OpenStreetMap oluşumu içerisinde yerini alacak.

MAPS.ME

Kullanıcıların ekledikleri verilerle şekillenen MAPS.ME, üzerinden harita düzenlemesi yapabilir, şehir, yol veya ilgi çekici yerleri uygulamaya ekleyebilirsiniz. Sürekli güncellenen bir veritabanına sahip olan uygulama gelişmiş veri sıkıştırma özelliklerine sahiptir.

MAPS.ME temel olarak dünyanın herhangi bir şehrine ait haritaları indirerek, bu haritalardan çevrimdışı faydalanmanızı sağlıyor. Yani uygulamada harita görüntülemek için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyacınız olmuyor.

Özellik sık sık yurtdışına seyahat eden mobil kullanıcılar için faydalı olacağını düşündüğümüz MAPS.ME'yi bulunduğunuz her yerde hatta kuş uçmaz, kervan geçmez yerlerde bile kullanabilirsiniz.

MAPS.ME

Türkiye dahil olmak üzere toplamda 345 ülke ve ada haritasını veritabanında barındıran uygulama diğer harita uygulamalarına göre daha fazla detay sunuyor. Uygulamada bulunan arama özelliği ile istediğiniz herhangi bir ülkedeki eğlence merkezi, sağlık kompleksi, ulaşım alanı ya da restoranları kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Rota planlama özelliğine de sahip olan MAPS.ME, mevcut konumunuzdan harita üzerindeki herhangi bir noktaya yol tarifi almanızı da mümkün kılıyor. Üstelik tüm özellikleri internet bağlantısı olmadan kullanabiliyorsunuz.

Bugüne kadar gördüğümüz en hızlı harita ve navigasyon uygulaması diyebileceğiniz MAPS.ME, telefonunuzda fazla yer kaplamadığı gibi pil kullanım konusunda da oldukça cimri bir uygulama. Yenilikçi harita verisi sıkıştırma özelliği sayesinde indirdiğiniz haritaların cihazınızda fazladan yer kaplamasını önlüyor.

MAPS.ME

MAPS.ME, ayrıca dilediğiniz yeri favorilere ekleme, favorileri dışarı aktarma, konum paylaşımı yapabilme, kısa mesajla harita üzerindeki herhangi bir yerin Pin'ini gönderme, otomatik konum izleme gibi daha sayamadığımız pek çok özelliği içerisinde barındırıyor.

Dünya genelinde 1.8 milyon üyeye sahip olan MAPS.ME uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ