Call Of Duty: Vanguard hakkında bilmeniz gereken 5 detay - Haberler - indir.com

Call Of Duty: Vanguard hakkında bilmeniz gereken 5 detay

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-11 08:00:07
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

 Call Of Duty: Vanguard , Activision'ın uzun süredir devam eden ve en çok satan nişancı serisinin bir sonraki AAA nişancı oyunudur. Oyun geçen hafta Warzone'da canlı bir etkinlik sırasında duyuruldu.

Vanguard'ın 5 Kasım'da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için Battle.net'te yayınlanması planlanıyor. İşte 2. Dünya Savaşı temalı nişancı oyunuyla ilgilenen herkesin kesinlikle bilmesi gereken beş önemli şey.

Call of Duty: Warzone’daki bir hile yayımlanmadan engellendiCall of Duty: Warzone’daki bir hile yayımlanmadan engellendi

#1 — Oyunun kampanyası, Call Of Duty: WW2'den çok daha kapsamlı

Call Of Duty: Vanguard'ın arkasındaki stüdyo olan Sledgehammer Games, daha önce hem Call Of Duty: Advanced Warfare'i (Kevin Spacey!) hem de Call Of Duty: WW2'yi geliştirmişti.

Vanguard, aynı zamanda İkinci Büyük Savaş'ta yer alırken, sadece Batı Cephesi'nden daha fazlasıdır. Call Of Duty: WW2 , Normandiya'ya inen ve Band Of Brothers adıyla Avrupa'da savaşan bir Amerikan askeri müfrezesine odaklandı .

In Vanguard, oyuncular iyi Güney Pasifik ve Kuzey Afrika gibi savaş Batı ve Doğu Avrupa cephelerinde dört tiyatro karşısında oynayacak. Kampanya, dünyanın dört bir yanından dört kahramanı içeriyor.

  • Er Lucas Riggs, 20. Tabur, Avustralya 9. Piyade Tümeni, İngiliz Sekizinci Ordusu.
  • 9 Çavuş Arthur Kingsley inci  Paraşüt Taburu, İngiliz Ordusu.
  • Teğmen Wade Jackson, İzcilik Filosu Altı, Birleşik Devletler Donanması.
  • 138 Teğmen Polina Petrova inci  Piyade Tümenin Kızıl Ordusu.

2. Dünya Savaşı meraklıları ve tarihi atıcıların hayranları için, bu eğlenceli, aksiyon dolu bir oyun olmalı, ancak çığır açan bir hikaye için umutlarınızı kırmazdım. Call Of Duty hayranıyım ve tüm kampanyaları oynuyorum, ancak bunlar genellikle oldukça abartılı olaylar. Sonra tekrar Call Of Duty: WW2'nin hikayesinin bittiği yerden oldukça etkileyici.

Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!

#2 — Çok oyunculu, her şeyi bir patlama ile başlatıyor.

Vanguard için çıkışta 20 çok oyunculu harita olacak ve bu bugünlerde Call Of Du ty için normalden çok daha fazla . Bunun nedenlerinden biri olduğu gerçektir Vanguard den Zemin Savaşı gibi herhangi bir büyük takım modları olmaz Modern Warfare veya Fireteam gelen Black Ops, Soğuk Savaş.

Bu, oyunun lansman haritalarının 16'sının geleneksel 6v6 çok oyunculu için olacağı anlamına geliyor ve bu gerçekten iyi bir haber. Diğer dördü Champion Hill adlı yeni bir mod içindir. Bu mod, ilk olarak Modern Warfare'de tanıtılan 2v2 Gunfight modunun bazı öğelerini ve Black Ops Cold War'da tanıtılan Gunfight Tournament modundan öğeleri alır ve oyuncuları 1v1, 2v2 ve 3v3 turnuvalarında karşı karşıya getiriyor.

#3 — Vanguard, Warzone ile entegre olacak ve Battle Pass sistemine devam edecek.

Çok oyunculu ve kampanyanın yanı sıra, Vanguard tamamen entegre edilecek Warzone, burada ABD'de COVID-19 pandemik kapatmalar başında çıktı Duty Battle Royale başlığın serbest-to-play Çağrısı.

Bu entegrasyonla ilgili gerçekten heyecan verici olan şey? Muhtemelen 2. Dünya Savaşı oyununa daha uygun olan yepyeni bir Warzone haritası. Bu haritanın nasıl görüneceği henüz belli değil ama değişikliğin bazı oyuncular tarafından beğenileceği kesin.

#4 — Treyarch, Vanguard'ın Zombies modunu yapıyor.

Sledgehammer'ın kooperatif Zombies modunda yer alması yerine, Black Ops Cold War stüdyosu Treyarch, Vanguard'ın Zombies modunu geliştirmede liderliği ele geçirdi . Stüdyo, hikayeyi doğrudan Black Ops evrenine ve Dark Aether hikayesine bağlıyor.

#5 — Bu hafta sonu bir Alfa geliyor.

PS4 ve PS5 oyuncuları için bu hafta sonu ücretsiz Alpha sürümü yayımlanacak.  


Call of Duty: Warzone şimdiye kadarki en büyük güncellemesini aldıCall of Duty: Warzone şimdiye kadarki en büyük güncellemesini aldı
Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!Call of Duty: Vanguard Resmen Duyuruldu!

PAYLAŞ