BluTV'den yeni yıla özel indirim kampanyası - Haberler - indir.com

BluTV'den yeni yıla özel indirim kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-31 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz haftalarda pandemi döneminde insanların evde kalmasına destek vererek hafta sonu platformu herkesin kullanması için ücretsiz izleme seçeneği sunan BluTv yeni yıla özel kısa bir süreliğine abonelik ücretinde indirim yaptı.

Yeni bir yıla başlarken hayatımızda pek çok şey değişiyor. Bu sene en büyük değişimlerden biri de dijital platformlarda yaşanacak gibi duruyor. Ülkemizde Netflix benzeri yayın platformlarına alternatiflerin gelmesi bu pazardaki rekabeti oldukça arttıracak gibi duruyor. Bu sene pandeminin de etkisiyle kullanıcı sayısını ciddi oranda arttıran yerli yayın platformu BluTv, üçüncü çeyrek ülkemizdeki pazar payıyla Netflix'i geride bırakmayı başarmıştı.

Netflix, BluTV, puhuTV ve benzerlerine RTÜK denetimi geliyorNetflix, BluTV, puhuTV ve benzerlerine RTÜK denetimi geliyor

İlk kullanıma açıldıktan sonra abonelik ücretlerinde herhangi bir indirim yapmayan BluTv yeni yıla özel yeni bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. BluTv’nin aylık abonelik ücreti 22.90 TL’den 9.90 TL’ye düşüyor. Bu gece itibariyle başlayacak kampanya kısa bir süreliğine aktif olacak. BluTv’ye bu ücretle sahip olmak isteyen kullanıcıların 3 Ocak 2021 tarihine kadar abonelik işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

BluTv Türkiye'deki pazar payıyla Netflix'i geride bıraktı

Kampanya kapsamında BluTv dört günlüğüne indirime girecek. 31 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında platforma abone olan kullanıcılar 12 ay boyunda aylık 9.90 TL ödeyecekler. Şirketin böyle bir hamle yapmasının altındaki nedenin rekabet olduğu düşünülüyor. Bildiğiniz üzere yılbaşından itibaren Exxen ve GAİN ismindeki yerli platformlar yayın hayatına başlayacak. Henüz yayın hayatına başlamadan büyük bir ses getiren Exxen, yerli dijital yayın pazarında rekabeti hayli arttıracak gibi görünüyor.

BluTv Aralık ayında içeriklerini genişletti

BluTV’ye Aralık ayında eklenen yapımlar arasında Friends, The Big Bang Theory, Shameless, Joker, Aquaman, Fringe, Cold War, A Star Is Born, We Are Who We Are, Sokağın Çocukları 2. sezon, Efsane T yapımları öne çıkıyor. Ayrıca yılbaşı gecesi Ata Demirer Gazinosu, Aynen Aynen ve Boom’un yılbaşı özel programları yayınlanacak.

 


İlgili uygulamalar
HBO'nun en beğenilen dizileri artık BluTv'deHBO'nun en beğenilen dizileri artık BluTv'de
Haftasonu ücretsiz olan BluTv kullanım verilerini açıkladıHaftasonu ücretsiz olan BluTv kullanım verilerini açıkladı

PAYLAŞ