Bethesda oyunları bu hafta Xbox Game Pass'e geliyor - Haberler - indir.com

Bethesda oyunları bu hafta Xbox Game Pass'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bethesda’yı satın alma işlemi resmi olarak sonuçlanan Microsoft söz verdiği gibi Xbox Game Pass için yeni Bethedsa oyunlarını yayımlamaya başlıyor.

Geçtiğimiz senenin sonunda doğru dünyanın en büyük oyun stüdyolarının Bethesda’yı satın almak için harekete geçen Microsoft dün Avrupa Birliği’nden onay almıştı. Kullanıcılarına Bethesda’ya özel oyunları Xbox Game Pass’e getirme sözü veren şirket satın alma işleminin tamamlanmasının ardından harekete geçti. Konuyla ilgili bugün Xbox blog yazısında açıklama yapan şirket bu hafta içinde daha fazla Bethesda oyunun Game Pass’e geleceğini duyurdu.

Microsoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyorMicrosoft sunucularına yapılan saldırı için Çin merkezli bir casusluk grubunu suçluyor

Microsoft oyunları zamanla yayımlayacak

Ancak şirket ilk etapta hangi oyunların yayımlanacağı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Bunun yanı sıra bu hafta içinde kaç tane oyun ekleneceğini de bilmiyoruz. Microsoft’un oyuncularda heyecanı yüksek tutmak amacıyla Bethesda oyunlarını yavaş yavaş Game Pass'e eklemeyi planladığı düşünülüyor.

Microsoft'un Bethesda Avrupa komisyonu tarafından incelemeye alındı

Şu anda Game Pass'te Dishonored 2, Doom Eternal, Skyrim, Fallout 76 ve Wolfenstein Young Blood gibi bazı popüler Bethesda oyunları yer alıyor. Fallout 4, Fallout 3, Oblivion, The Evil Within 1-2 gibi popüler oyunlar ise henüz kütüphanede yok. Ancak anlaşmanın tamamlanmasının bir sonucu olarak yakında bu oyunları da Game Pass'te göreceğiz.

Bethesda oyunları PC için de eklenecek mi?

Ancak oyunların konsollar ile PC için eş zamanlı yayımlanıp yayımlanmayacağı bilinmiyor. Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass servisinde zaman zaman PC tarafı konsolların gerisinde kalabiliyor. Örneğin EA Play hala Game Pass PC'ye gelmedi. Diğer yandan Skyrim, NBA 2K21, Nier Automata gibi bazı popüler oyunlar da hala konsola özel olarak oynanabiliyor. Ancak umarız Bethesda'nın yeni eklenecek oyunlarında benzer bir durumla karşı karşıya kalınmaz. Microsoft ve Bethesda iş birliğiyle ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Microsoft Edge aramalarda daha doğru sonuçlar verecekMicrosoft Edge aramalarda daha doğru sonuçlar verecek
Microsoft Edge tarayıcısına dikey sekmeler özelliği geldiMicrosoft Edge tarayıcısına dikey sekmeler özelliği geldi

PAYLAŞ