Başka bir kişinin WhatsApp hesabına giriş yaparak onun mesajlarını okumak, kimlerle görüştüğünü öğrenmek mümkün. Bu konuda farklı pek çok yöntem olduğu gibi sizlere aktaracağımız yöntemle de başkasın WhatsApp hesabına nasıl girilir konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.  

WhatsApp Web Kullanıcılarına Özel 7 İpucu

Başka kişinin WhatsApp hesabına nasıl girilir?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp, özelikle çiftler için zaman zaman sorun olabiliyor. Öyle ki WhatsApp’ta kimlerle mesajlaşıldığı, kimlerle görüşüldüğü oldukça merak edilir. Bunun için geliştirilen WhatWeb For Whatscan ise kişilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu işlemlerin yapılabilmesi adına kimin WhatsApp hesabını ele geçirmek istiyorsanız o kişinin telefonunu 5 saniye kadar elinizde bulundurmanız yeterli. Bu konuda yapılması gereken işlem ise uygulamayı açtıktan sonra hesabını almak istediğiniz kişinin WhatsApp ayarlarından WhatsAppWeb’e giriş yapmak.

whatweb for whatscan 1542623772

WhatsApp’tan uygulamadaki karekodu okutmayı başardığınızda kişilerin WhatsApp hesabı da ekranınızda oluyor. Senkronizasyon tamamlandıktan sonra WhatsApp’ta karşı kişinin WhatsApp sohbet geçmişinden mevcut mesajlarına kadar her konuda bilgi alabilir ve kolayca bu içerikleri okuyabilirsiniz. Uygulama tüm işletim sistemlerini desteklediği için kullanılan telefonun ne olduğu önemli olmaksızın her telefon ve modelde ilgili işlemleri yapabilirsiniz. Aynı zamanda telefonda aynı anda iki WhatsApp hesabı kullanılmasına da izin vermesi, durumu cazip kılıyor. Kullanıcıların bu işlemleri yapmadan önce sorumluluğu alması gerekiyor.

WhatsApp kişinin güvenlik kodunu değiştirdi bildirimi nedir?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir