Apple'larda Güncelleme Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Apple'larda Güncelleme Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-19 00:21:44
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

IOS 11 adı verilen yeni yazılım, iPhone'un Siri, iMessage ve Fotoğraflar uygulaması gibi temel uygulamalarının ve özelliklerinin bir kısmına büyük bir yenilik getiriyor. Siri ve iMessage, iOS 11'daki üçüncü taraf uygulamalarıyla uyumlu olacak, yani mesajlaşma iş parçacığı içinde tanıdıklara para göndermek gibi şeyler yapabilecek ve Siri'nin kullanıcılar için bir Lyft çağırması istenilebilecek. Yeni Fotoğraflar uygulaması, fotoğraflarınızı taramak ve konularını belirlemek için yapay zeka kullanacak ve köpekler, ağaçlar veya yiyecekler gibi içeriğe göre belirli resimleri aranmasına olanak sağlayacaktır.

iOS 11, iPhone 7 Plus, iPhone 6s,iPhone 6s Plus, iPhone 6,iPhone 6 Plus, iPhone SE , iPhone 5s, 6'ncı nesil iPod Touch , 9.7 inç iPad, 12.9 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air ve Air 2 , iPad mini 2,3,4,5'lerde kullanılabilecek.

IOS 10'a geçmeden önce iPhone'u yedeklemeyi unutmamak önemlidir. Bu, herhangi bir şeyin ters gitmemesini, tüm uygulamalarının, verilerin ve fotoğrafların korunmasını sağlar. ICloud Yedekleme açıksa, iPhone cihazının her bağlı, kilitli ve Wi-Fi'ye bağlı olduğunda otomatik olarak tüm verilerinizi depolar. Yine de, ihtiyati tedbir olarak güncellemeden önce telefonu elle yedeklemek akıllıcadır. Ve iCloud hesabında yeterli alana sahip olduğunudan emin olunması gereklidir, aksi takdirde bunun yerine bilgisayara da yedeklemek 'a güncellemeniz yoluyla size yol gösterecektir. Ancak, iTunes'unuzu yedeklemek işe yarar

İPhone'u yedeklemek için:

- Ayarlar açılması gerekiyor.

- 'ICloud' a basılmalı

- Seçenekler listesinden 'Yedekleme' yi seçilmeli.

- 'Şimdi Yedekle' ye dokunulmalı.

İOS 11'a güncellemek için:

- Ayarlar açılmalı.

- 'Genel'  seçilmeli.

- 'Yazılım Güncelleme' seçilmeli.

İOS 11mevcut olduğunda, bu ekranda indirme ve yükleme için bir seçenek görülecektir. Güncelleme işlemini başlatmak ve ekrandaki komutları takip etmek için 'İndir ve Yükle' düğmesine dokunulmalı.

 





PAYLAŞ