Apple CarPlay'de Google Haritalar'ı kullanmanın 5 avantajı - Haberler - indir.com

Apple CarPlay'de Google Haritalar'ı kullanmanın 5 avantajı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 16:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google Haritalar’ın Apple CarPlay’de desteklenmeye başlaması ile birlikte Google Haritalar ve Apple CarPlay kullanımındaki kıyaslar giderek artarken bu kıyaslamalara Google da dahil oldu. Yayınlanan resmi blog yazısı ile birlikte Google Haritalar’ı kullanmanın Apple CarPlay’deki avantajları paylaşıldı. Peki Google’a göre Google Haritalar’ın öne çıkan avantajları neler? İşte Apple CarPlay'de Google Haritalar'ı kullanmanın 5 avantajı.

En Çok İndirilen Navigasyon Uygulamaları

Google Haritalar iOS uygulaması Gerçek Zamanlı Veriler İçin GüncellenecekGoogle Haritalar iOS uygulaması Gerçek Zamanlı Veriler İçin Güncellenecek

Gerçek zamanlı bilgi

Google Haritalar, uygulamada herhangi bir aksaklık ya da geciktirme yaşamadan gezinme deneyimi sunuyor. Yerler için arama yapmak, alternatif rotalara bakmak ya da trafik sıkışıklıkları ile ilgili güncel bilgiler almak adına Google Haritalar doğru ve güncel bilgileri ile avantaj yaratıyor.

Hızlı işlerinizde hızlı destek

Google Haritalar hızlı işler için de hızlı çözümler sunuyor. iPhone’da aldığınız bilgileri araca bindikten sonra CarPlay üzerinden almaya devam ederek rotanızı kaybetmeden ve ek işlem yapmadan dakikalar içerisinde yola koyulabilirsiniz.

İnternet sorunu yok

Google Haritalar’ın geniş beri arşivi sayesinde kişilerin her alanda bilgi almasını sağlarken çevrimdışı olunan durumlar dahi kişilerin Google Haritalar kullanmasını sağlıyor. Bunun için istediğiniz bölgenin harita verilerini çevrimdışı kullanmak için indirmeniz yeteri. Böylece dağlık alanlarda, sinyal alamadığınız durumlarda dahi Google Haritalar hayat kurtarabilir.

Kayıtlı verileriniz size çok yakın

Google Haritalar favori yerlerin kaydedilmesini sağladığı gibi tekrar tekrar yer arama derdinden de kullanıcıları kurtarıyor. Bu balkımdan istediğiniz kadar yeri listenize ekleyerek istediğiniz zaman bulunduğunuz yere göre rota alabilirsiniz.

Google Maps İle Mesafe ölçme işlemleri nasıl yapılır?

Zamandan tasarruf sağlayın

Özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan kişiler için en büyük sorunlardan birisi trafik. Güncel, anlık trafik verileri sayesinde daha rahat yolları tercih ederek trafikte geçirdiğiniz zamanı Google Haritalar ile azaltabilirsiniz.

CarPlay’de Google Haritalar kullanmak için ise iOS 12 işletim sistemini kullanmanız gerekiyor. App Store 5. Sürümü yüklemeniz ile birlikte Google Haritalar’ı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip kullanıcılar ise CarPlay yerine Android Auto ile benzer şekilde Google Haritalar kullanabilir.

Apple, iOS Deneyimini Car Play ile Arabalara Taşıyor


İlgili uygulamalar
Google Haritalar İçin Hayat Kolaylaştıran Yeni GüncellemeGoogle Haritalar İçin Hayat Kolaylaştıran Yeni Güncelleme
Google Haritalar birçok kişiye hediye dağıtacakGoogle Haritalar birçok kişiye hediye dağıtacak
Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?Google Haritalar Uygulaması'nda yeniliğe mi gidiliyor?

PAYLAŞ