Android ve iOS'ta Skype sohbetleri nasıl temizlenir? - Haberler - indir.com

Android ve iOS'ta Skype sohbetleri nasıl temizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 14:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Microsoft tarafından geliştirilen mesajlaşma ve görüntülü sohbet uygulaması olan Skype, mobil uygulamalarıyla da kullanımda. Android ve iOS’ta kullanılan Skype uygulamasında sohbet temizleme özelliği bulunuyor. Bu açıdan başka birisinin ulaşmasını istemediğiniz sohbet pencerelerinizi temizleme seçeneğini kullanarak temizleyebilir ve arkanızda iz bırakmadan Skype uygulamasını kullanabilirsiniz. Peki, Android ve iOS ta Skype sohbetleri nasıl temizlenir?

Android ve iOS’ta Skype sohbetleri temizleme işlemleri

Görüntülü konuşmalar her ne kadar Skype üzerinde kayıt altına alınması da özellikle metin ile yapılan sohbetler, Skype geçmişinde saklı tutulmaktadır. Sohbet pencereleri kişiler tarafından silinmediği sürece kayıt altına alınarak kişilerin bilgisine sunulmaktadır. Bu hem veri kullanımını artırmakta hem de kullanıcı gizliliğini tehlikeye atabilmektedir. Telefonunuzun başka birisinin eline geçmesi halinde tüm sohbetleriniz erişim açık hale gelecektir. Bu nedenle de sorun yaşamamak adına güvenliğinizi Skype sohbetlerinizi silerek sağlayabilirsiniz. Skype sohbetlerini silmek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

Windows 10 İçin Skype Tasarımı YenilendiWindows 10 İçin Skype Tasarımı Yenilendi

Outlook.com'a Skype ile Görüşme Desteği Geldi

İlk olarak Skype uygulamasını açın.

Daha sonrasında ekranda listelenecek olan sohbet pencerelerinden hangisini silmek istiyorsanız o sohbet ekranının üzerine uzun basılı tutun. Uzun basılı tuttuktan sonra karşınıza bir pencere açılacak ve bu pencerede farklı seçenekler sunulacaktır.

Bu seçenekler arasında yer alan konuşmayı sil seçeneğini kullanarak istediğiniz konuşmayı Skype ara yüzünden silebilirsiniz. Silme işlemleri sohbetin kolay ve hızlı bir şekilde silinmesini sağlayacaktır. Yapacağınız bu basit işlemler, sohbetlerinizi silmek için yeterli olacağı gibi silinen sohbetlere farklı bir şekilde erişilmesi de mümkün olmamaktadır. 

Android Skype'ta Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?


İlgili uygulamalar
Microsoft Skype 7.0 sürümü için geri adım attıMicrosoft Skype 7.0 sürümü için geri adım attı

Skype Sohbet Link Özelliği


PAYLAŞ