Uygun Fiyatlı Galaxy S10 Özellikleri Dikkat Çekecek


Önümüzdeki yılın en iddialı akıllı telefon modellerinden birisi olacak olan Galaxy S10 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Her yıl çıkan amiral gemilerinin sızıntılarını bu yılda görmeye devam ediyoruz. Samsung’un 2019 model amiral gemisi serisi olacak Galaxy S10 ailesinin en uygun fiyata sahip bir versiyonu bir kez daha sızdırıldı. Benjamin Geskin tarafından yapılan Twitter paylaşımı ile Galaxy S10’da yer alacak teknik detaylar ve bazı fiyat bilgileri ortaya çıktı. Gelecek yıl Samsung tarafından tanıtılacak Galaxy S10 serisinin üç farklı versiyon ile gelmesi bekleniyor. Bunlar en Galaxy S10 Plus haricinde normal Galaxy S10 ve bir adet ise uygun fiyatlı bir Galaxy S10 cihazı olması bekleniyor. Şimdi ise uygun fiyatlı versiyon hakkında ortaya çıkan detaylara gelin göz atalım.

Uygun Fiyatlı Galaxy S10 Özellikleri

Benjamin Geskin açıklamalarına göre uygun fiyatlı Galaxy S10 cihazı amiral gemisi modellerde yer alan Infinity Display’e sahip olmayacak. Bunoktada Infinity O adlı bir yenilikçi tasarım ile piyasaya sunulması bekleniyor. Ayrıca uygun fiyatlı Galaxy S10 modelinin ön yüzeyindeki kamera ve sensörler ekrana gömülü bir şekilde gelecek. Bu model hakkında bir diğer sızıntı ise fiyat noktasında gerçekleşiyor. Bu noktada uygun fiyatlı bu modelin 650 ile 750 dolar arasında bir fiyat etiketi ile pazara giriş yapması bekleniyor. Samsung’un en güçlü amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9’un ise şuan 1000 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu hatırlatalım.

Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti

Infinity O gibi yenilikçi bir tasarım ile gelecek modelin özellikler tarafında maliyetten kısılması düşünülüyor. Bu noktada ekrana entegre parmak izi tarayıcısı modelde bulunmassa fiziksel bir parmak izi okuyucusunun yer alması düşünülüyor. Ayrıca cihaz 4 ve 6 GB Ram seçeneklerine sahip olacak. Bu yeni model serisinin 2019 Şubat ayı ile beraber resmi olarak görmemiz bekleniyor.