Büyüleyici Tasarıma Sahip Galaxy S10 Konsept Videosu - Haberler - indir.com

Büyüleyici Tasarıma Sahip Galaxy S10 Konsept Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 15:01:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un henüz tanıtımına uzun bir süre olan yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S10 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy S10+ hakkında yeni bir tasarım konsept videosu ortaya çıktı. Hakkında birçok sızıntı gelmeye devam eden yeni Galaxy S10+ modelinin her şeyden daha çok tasarımı merak ediliyor. TechConfigurations adlı bir kanal ise piyasada yer alan Galaxy S10+ sızıntıları ile üç boyutlu bir Galaxy S10 modelini modelledi. Galaxy S serisinin bildiğiniz üzere 10.yılı yaklaşıyor ve şirketin bu alanda en yeni amiral gemisi Galaxy S10 ile beraber birçok ilke ve yeniliğe imza atması bekleniyor. Galaxy S9 modelinde S8 serisine göre çok farklı bir tasarım anlayışı sunamayan şirket bu noktada Galaxy S10 ile beraber birçok iyileştirme ve yenilik ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy S10 Tasarım Konsepti

Galaxy S10'un Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyuculu Patenti GözüktüGalaxy S10'un Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyuculu Patenti Gözüktü

Güney Koreli üretici Samsung’un ayrıca Galaxy S10 ailesi ile beraber en çok satan akıllı telefon markası olmayı hedefliyor. Galaxy S10 ailesinin en güçlü ve premiui modeli olacak olan Galaxy S10+ için bir tasarım videosu yayınlandı. Video içerisine baktığımızda Galaxy S10+’ın ön kamerasının ekrana gömülü olarak geldiğini görüyoruz. Bu noktada çerçevesiz bir ekran tasarımına sahip olacak cihazın arka yüzeyinde ise dört kameralı bir sistemin bulunması bekleniyor. Galaxy S10+ modelinin kamera dahil her anlamda heyecan verici bir model olarak tanıtılması bekleniyor.

Donanım tarafını konuşacak olursak bu noktada cihazın 6.4 inç büyüklüğe sahip QHD+ bir AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. 7 nm Snapdragon 855 işlemcisinin güç vereceği bu modelde 6 ve 8 GB RAM seçenekleri göreceğiz. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı haricinde ayrıca en yeni nesil 5G teknolojisinin desteği de bu modelde olacak.  


Uygun Fiyata Sahip Galaxy S10 GözüktüUygun Fiyata Sahip Galaxy S10 Gözüktü
Tam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli TanıtılacakTam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli Tanıtılacak
Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza ÇıkacakSamsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

PAYLAŞ