İşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti - Haberler - indir.com

İşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 14:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un 2019 ile beraber tanıtması beklenilen amiral gemisi modeli Galaxy S10’un konsept tasarımları ortaya çıkmaya devam ediyor. Benjamin Geskin tarafından yayınlanan bir konsept görseline göre yeni S10 serisinin iPhone Xs Max ve Galaxy S9 modellerine göre ekran tarafında ne kadar ince çerçevelere sahip olacağı gözüküyor. Bildiğiniz üzere 2018 yılında pazara sunulan modellerde çentikli ekran tasarımlarının yoğunluğunu gördük. iPhone X ile başlayan bu durum birçok Çinli üretici tarafından benimsenmeye devam etti. Bu noktada Huawei, Xiaomi ve LG gibi birçok telefon üreticisi yeni amiral gemisi modelinde çentikli ekran tasarımını tercih ettiler.

Galaxy S10 Detayları

Tam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli TanıtılacakTam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli Tanıtılacak

Pazarda çentikli tasarımları görmeye devam ederken Güney Koreli telefon üreticisi Samsung ise bu yönde bir adım atmadı. Bu noktada şirket bu tasarım çizgisini seçmedi ve ince çerçeveli modellerini pazara sundu. Şirket bu noktada çentikli veya çeşitli detaylar yerine tamamen gerçek çerçevesiz bir akıllı telefonu piyasaya sürmek istiyor. Yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalışan Samsung, delikli bir ekran paneli geliştirdiği biliniyor. Bu sayede şirket Galaxy S10 serisinde ön kamera ve sensörleri ekran altına yerleştirmeyi hedefliyor. Bu sistem ile beraber tamamen çerçevesiz bir tasarım sağlanmış olacak.

Henüz konsept görseller ortaya çıkarken Galaxy S10’un sunacağı tasarım ile Galaxy S9 ve iPhone Xs Max modellerini geçmesi bekleniyor. Bu noktada iPhone Xs Max modeline göre yarı yarıya daha ince çerçevelere sahip modeli Samsung cephesinden görebiliriz. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10 ailesi tasarım noktasında birçok ilke imza atması bekleniyor. Tasarım noktasında olduğu kadar cihazın donanım özellikleri tarafında da oldukça güçlü özelliklere sahip olması bekleniyor. Bakalım Galaxy S10 tasarım ve donanım tarafında iPhone Xs Max’e göre ne gibi üstünlük sağlayacak göreceğiz.


Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza ÇıkacakSamsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

PAYLAŞ