Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 10:08:03
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Galaxy S10 ile ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Sızıntılarıyla gündeme gelen teknoloji editörü Steve Hemmerstoffer, bu amiral gemisinin dokuz farklı renk seçeneğine sahip olacağını belirtti.

Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

Bu yeni amiral gemisi, siyah, mavi, gri, sarı, yeşil ve kırmızı dahil olmak üzere en az dokuz farklı renk seçeneği ile birlikte gelebilir. Daha önceki söylentilere bakılırsa, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, 3D yüz tarama teknolojisi, üçlü arka kamera sistemi ve 6.44 inçlik bir ekran ile birlikte gelecek. Son çıkan bazı bilgilere göre Galaxy S10'un yeni bir tasarıma sahip olacağına dair ciddi iddialar var. GSMArena'nın "yeterince güvenilir" olarak tanımladığı bilgilere bakıldığında Güney Koreli şirket bu amiral gemisini önceki tasarımlarında çok daha farklı bir tasarımla piyasaya sürebilir.

20 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 220 saate varan pil ömürlü Samsung Galaxy Book 2

Son dönemlere bakıldığında telefon üreticileri alışıldık tasarımların yanı sıra kendilerine özgü bir tasarım yapmayı tercih ediyorlar. Fakat bu konuda istedikleri gibi bir tasarım yapamıyorlar. Çünkü telefonlarının donanımlarının hepsini kendileri karşılamadıkları için tasarımlarını bu donanımlarla uygun yapmak zorunda kalıyorlar. Bu da kendilerine özgü tasarım yapmayı biraz da olsa zorlaştırıyor. Fakat şirketler özgü tasarımlar konusunda oldukça kararlı bir tavır sergiliyorlar.


Samsung Galaxy S9'a Stock Arayüz YüklemekSamsung Galaxy S9'a Stock Arayüz Yüklemek
Samsung Tam Ekran İçi Parmak İzi Okuma Patenti AldıSamsung Tam Ekran İçi Parmak İzi Okuma Patenti Aldı
Samsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop GeliyorSamsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop Geliyor

PAYLAŞ