Tam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli Tanıtılacak - Haberler - indir.com

Tam 4 Farklı Galaxy S10 Modeli Tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 12:05:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un 2019 yılında tanıtmasına kesin gözü ile bakılan Galaxy S10 modeli hakkında yeni detaylar belli olmaya devam ediyor. Şimdi ise cihazın kaç farklı versiyon ile geleceği belli oldu. Bir süredir sızıntıları devam eden Galaxy S10 serisini 4 farklı versiyon ile göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız sızıntı haberi ile Galaxy S10’ın üç farklı versiyon ile geleceği ve aralarında tıpkı Apple gibi uygun fiyatlı bir Galaxy S10 Lite cihazının da olacağı ortaya çıkmıştı. Ancak bugün ortaya çıkan Çin kaynaklı bir habere göre model serisi üç değil tam dört farklı Galaxy S10 olarak gelecek. Ortaya çıkan raporlarda yer alan bilgiye göre dört modele sahip olacak Galaxy S10 aralarında farklar barındıracak.

4 Farklı Galaxy S10 Versiyonu

Güney Koreli şirketin üç farklı model ile geleceği iddia edilerek tıpkı Apple’ın izlediği yol gibi uygun fiyatlı bir modelde sunması bekleniyordu. Ancak yeni sızıntılara göre dördüncü model 5G teknolojisine sahip olacak. Donanım tarafında ise modeller sırayla 4, 6 8 ve 12 GB ram kapasitelerine sahip olarak pazarın en güçlü modeli olmayı hedefliyor. Ayrıca 12 GB RAM olan versiyonu ile pazarda bir ilk gerçekleştirmeyi hedefliyor. Ortaya çıkan raporlara göre Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modellerini 5.8 inç ekran büyüklüğü ile göreceğiz.

5.8 inç ekran büyüklüğüne sahip bu modelleri çift kamera sistemi ile göreceğiz. En standart olan Galaxy S10’da ise 4 GB RAM yer alması bekleniyor. Galaxy S10 Plus’ta ise 6 GB RAM belleği yer alacak. S10 ve Plus modellere göre daha büyük bir ekrana sahip olacak olan S10 X ve S10 X 5G’li versiyonda 6.4 inçlik bir ekran boyutu görmemiz bekleniyor. Ancak bu iki modelde çift kamera yerine üçlü bir kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Samsung’nda tıpkı rakiplerinde olduğu gibi çok çeşitli bir ürün yelpazesi ile farklı donanım özelliklerine sahip cihazlar sunması bekleniyor.

2019 ile beraber üçlü kamera sistemine geçiş yapacak olan Samsung’un iddialı amiral gemisi modellerini göreceğiz.





PAYLAŞ