Turkcell Superbox Nedir?


İnternet sağlayıcıları AKN'siz paketleri yayınlarken, kullanıcılar farklı yollar aramaya devam ediyor. Burada ise karşımıza alternatif bir internet çözümü olarak Turkcell Superbox çıkıyor!

Port yok, altyapı yok!

1 Ocak 2019 Tarihiyle birlikte AKN tamamen kalkarken, fiyatlar ise ters orantıyla birlikte tamamen yükselişe geçiyor. Kullanıcılar altyapısının yetmediği internet'e fazla para ödemek istemediğinden farklı internet yöntemlerini deniyor. Turkcell Superbox ise tamamen altyapı yetersizliği ve değişken fiyat aralığına karşı çıkarak kullanıcılara güzel alternatifler sunuyor.

Modem, port veya altyapı istemeden kullanıcılara sınırsız hız ve sınırsız kota sunan Turkcell Superbox kısa süre içinde herhangi bir kurulum işlemi gerçekleşmeden kullanıcılarına hizmet ediyor.

Turkcell'in sunduğu bu paketleri incelemek isterseniz Turkcell Superonline'nin sitesine bu bağlantıdan  ulaşarak inceleyebilirsiniz.

Turkcell Superbox Sınırsız Paketler

Herhangi bir AKN veya Kota sorunu yaşamayacağınız, bu tarifede iki farklı paket bulunuyor.

 

Superbox Kotalı Paketler

Bu tarifede 3 ayrı paket bulunuyor, hız olarak hiçbir değişikliğe varmayan ve sınırsız internet sunan bu paketlerde değişen tek şey kota.

Superbox Kotalı Paket Müşterileri için geçerli olan birkaç ek paket de bulunuyor bunlar ise şu şekilde;

31.12.2018 tarihine kadar geçerli olacak 4.5G hizmet kalitesinin uygun olduğu bölgelere sunulacak. Faydalanmak için kampanyalarla birlikte yeni bir Turkcell data hakkı alınması gerekiyor.