Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi - Haberler - indir.com

Turkcell'den beklenen AKN açıklaması geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 15:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Turkcell'den beklenen AKN açıklaması bugün geldi. Turkcell Türkiye'nin dijitalleşme hedeflerine ulaşmasını sağlayacak olan internet otobanlarındaki limitleri kaldıracak. Bu sayede 1 Ocak tarihinden itibaren hizmet verdiği 2 milyondan fazla kullanıcısına AKK uygulamasını tamamen kaldıracak. 1 Ocak tarihinden itibaren bütün Turkcell kullanıcıları herhangi bir hız düşme ile karşı kaşıya kalmadan internete bağlanmaya devam edebilecek. Üstelik Turkcell bunun için herhangi bir sözleşme veya dilekçe talep etmeden sistem tarafından otomatik bir şekilde Adil Kullanım Kotasız internet dünyasını tüm kullanıcılarına açacak.

Turkcell T80 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış TarihiTurkcell T80 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Turkcell kullanıcıları herhangi bir sözleşme imzalamalarına gerek kalmayacak

Yeni döneme geçiş öncesi müşterilerine kafa karışıklığı yaratmadan ve formalite yaşatmadan gerçek limitsiz internet kullanımı yaşatacaklarını vurgulayan Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, konuşmasına şu şekilde devam etti; "Dijital altyapı ve teknoloji sağlayıcısı olma vizyonuyla Türkiye’nin dijital ekosistemini güçlendirmek ve çeşitlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz. Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibariyle Turkcell’li iki milyondan fazla ev ve işyerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi belirttiğimiz AKK’sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK’li tekliflerde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK’sız internet dünyasına geçiriyoruz."

 


Turkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell DuyurulduTurkcell Tarafından 50 GB Kotalı Lifecell Duyuruldu
5G'yi Türkiye'ye getirecek adım Turkcell ve Samsung'dan geldi5G'yi Türkiye'ye getirecek adım Turkcell ve Samsung'dan geldi
Amazon Turkcell İle Anlaşmaya GidebilirAmazon Turkcell İle Anlaşmaya Gidebilir

PAYLAŞ