Turkcell Superonline AKK'sız Fiber İnternet Sunmaya Başlıyor - Haberler - indir.com

Turkcell Superonline AKK'sız Fiber İnternet Sunmaya Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-03 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet ortamınıda özellikle ülkemizde son zamanlarda AKK (Adil Kullanın Kotası) tartışmaları devam ediyor. Adil kullanım kotası ile kullanıcılar belli bir indirme limitine ulaştıklarında hızları düşürülüyor. Bu durumdan da hiçbir kullanıcı memnun olmuyor. Fakat internet sağlayıcılarından olan Turkcell, bu konu ile alakalı paketlerinde düzenlemeye giderek AKK limiti olmadan internet erişimi sunmaya hazırlanıyor. Belirtilene göre yeni tarifelerden birisi olan 25 megabit indirme hızına sahip olacak olan kullanıcılara Fiber ev internet paketi aylık 89 TL üzerinden sunuluyor.

Hali hazırda Turkcell'in bir süredir AKK'sız internet paketleri olsada, Turkcell düzenlemeye giderek fiber internet erişimin hızlarını ve kota limitlerini düzenledi. Limitsiz fiber internet paketlerin de düzenlemeler sonucunda 24 ay taahhütlü fiyatlarda fiyat artışı olurken, 50 Mbps indirme hızı ve 250 GB AKK yada 100 Mbps indirme hızı ' 250 GB AKK gibi internet seçenekleri kaldırıldığı gözüküyor. Yeni tarife paketleri ile beraber AKK limitinin üst sınırı 200 GB oluyor.

Turkcell pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olan İsmail Bütün ise konu ile alakalı şunları dile getirdi : 'İnternet kullanımında belirli bir limit aşımından sonra hızı yavaşlatan Adil Kullanım Koşul uygulaması 2018 sonunda tamamen ortadan kalkacak. Turkcell olarak abonelerimizin ev internetinde limitlere takılmadan ihtiyacını karşılamak için 2018 yılını beklemeden AKK olmayan fiber platin paketlerimizi çıkarma kararı aldık. Ay boyunca fiber hızınızın düşmediği Platin Paketler ile abonelerimize yüksek kaliteli internette dolaşma imkanı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.' açıklamasını yaptı.

 





PAYLAŞ