Samsung'un Yeni Galaxy J4+ ve J6+ Modelleri Duyuruldu


Samsung’un bir süre önce sızıntıları gelmeye devam eden yeni giriş seviyesi modelleri olan Galaxy J4+ ve J6+ cihazları resmi olarak tanıtıldı. Samsung amiral gemisi kategorisi kadar giriş ve orta seviye cihazları için de seçeneklerini arttırmaya devam ediyor. Teknik detaylar tarafında her iki cihazda birbirlerine oldukça benzer olurken Galaxy J6+ modelinde parmak izi tarayıcısını sağ tarafta görüyoruz. Ayrıca J4+’a göre modelde çift arka kamera yer verilmiş durumda. Bu kapsamda her iki cihazda Infinity Display tasarıma sahip olarak geliyor. 6 inçlik ekran boyutlarına sahip olan modeller HD+ çözünürlük ile sunuluyor.

Giriş seviyesi bir model olduğu için cihazlarda Snapdragon 425 işlemcisi bulunuyor. Ayrıca iki modelin benzer noktalarında 3300 mAh’lik batarya değeride bulunuyor.

Samsung Galaxy J6+ Özellikler

Samsung Galaxy J4+ Özellikler

Özellikle ülkemizde Samsung’un orta segment J serisine yoğun bir ilgi bulunuyor. Fiyat etiketi de iyi bir rakamda oluşan J serisi modellere artık yeni J6+ ve J4+’da katıldı diyebiliriz. Yeni J6+ siyah, kırmızı ve gri renk seçeneklerine sahip olacakken, J4+ ise pembe, siyah ve altın olacak. Modellerin henüz fiyatlarının belli olmadığını belirtelim.