Samsung Galaxy S10 İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S10 İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung, son olarak Galaxy Note 9 serisi ile amiral gemisi ürünlerini pazara sunmuştu. Bu noktada Galaxy S serisi ve Note serisi olarak iki güçlü cihazı yer alan şirketin şimdi ise merak edilen Galaxy S10 modeli hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. İlk çıkan bilgilere göre Galaxy S10 cihazını Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 olarak üç farklı versiyon ile göreceğiz. Bir süre önce Samsung Mobile CEO’su olan DJ Koh tarafından yapılan açıklama ile yeni Galaxy S10 serisinin tasarımı noktasında önemli yeniliklerin ve değişikliklerin olacağı belirtilmişti.

Samsung Galaxy S10 İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Tasarım konusunda Galaxy S8 ile başlayan değişim Galaxy S9 serisi ile devam etmiş ve son noktasında erişmişti. Şimdi ise yeni seri ile yepyeni değişikliklerin olması bekleniyor. Donanımsal olarak gelişmeye devam eden cihazların bu noktada tasarımında fark yaratması bekleniyor. Galaxy S8 ve Galaxy S9 cihazlarında olan tasarım benzerliğinden ötürü birçok kullanıcı Galaxy S9 modeli almamıştı. Firma ise bu durumun Galaxy S10 ile yaşanmaması adına büyük değişiklikler yapması bekleniyor. Çerçeveleri sıfıra indirme yöntemleri arasında Çinli üretici Oppo’dan gördüğümüz sürgülü kamera sisteminin olması bekleniyor.

Galaxy S10'un arka kamerasına dair detaylar belli olduGalaxy S10'un arka kamerasına dair detaylar belli oldu

Cihazın tasarım noktasında beklentiler bunlar olurken, modelde donanım özelliklerini de üst seviyelere çıkmış göreceğiz. 5.8 inçlik Super AMOLED bir ekranın yer alması beklenen cihazın 6.2 inçlik büyüklüğe sahip olması bekleniyor. Ön yüzeyde tek kamera göreceğimiz modellerin arka yüzeyinde çift kamera sistemini göreceğiz. Beyond 2 versiyonunda ise 6.44 inçlik yine kavisli Super AMOLED ekran yer alacak. Ayrıca güvenlik tarafında ise ön kameralarda üç boyutlu yüz tanıma sisteminin yüksek bir ihtimalle yer alması bekleniyor.

Özellikle tasarım anlamında dikkat çekmesi beklenen yeni Galaxy S10 modeli bakalım kullanıcılara neler sunacak göreceğiz.



PAYLAŞ