Samsung'un ilk Snapdragon 710'lu telefonu Galaxy A9 Pro olacak - Haberler - indir.com

Samsung'un ilk Snapdragon 710'lu telefonu Galaxy A9 Pro olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 11:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yakın bir zamanda tanıtacağı Galaxy A9 Pro, Snapdragon 710 ile gelecek. Samsung 11 Ekim'de tanıtacağı yeni akıllı telefonu Galaxy A9 Pro, dört kamera ile karşımıza gelecek. Galaxy A9 Pro, adıyla piyasaya çıkması muhtemel olan bu cihaz, Koreli üreticinin Snapdragon 710 platformunu kullandığı ilk telefon olacak.

Snapdragon 710 Platformunu kullanacağı ilk telefonu olacak

Daha önce paylaştığımız bilgilere göre Samsung'un yeni telefonu Galaxy A9 Pro 'dört arka kamera' ile birlikte gelecek. Bu anlamda bir ilki gerçekleştiren bu cihaz Galaxy A8 ve A8+ modellerine göre daha üst seviye olarak konumlandırılacak. Yeni gelecek olan Galaxy A9 Pro, büyük ihtimalle Snapdragon 710 ile birlikte gelecek. Cihazın tasarımı konusunda pek bir bilgi verilmese de muhtemelen iPhone benzeri dikey arka kamera kurulumuna sahip, Galaxy A9 Star benzeri bir tasarıma sahip olacak. Cihazın ön tasarımı hakkında tahminlerimiz şirketin daha önceki Galaxy A modellerinde kullandığı Infinity Display anlayışına sahip olacak.

Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!

11 Ekim tarihinde Samsung'un düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtılacak olan A9 Pro, Mate 20 serisine daha uygun fiyatlı bir alternatif olacak. Ancak performans konusunda Mate 20 Lite seviyesinde olacak. Galaxy A9 Pro, son yıllarda çıkan hangi teknolojik donanımlara sahip olacağını bilemiyoruz. Özellikle dört adet arka kameraya sahip olacak olan bu cihaz gerçekten bu özelliği ile bizleri etkiliyor. Tasarımı konusunda pek bir bilgimiz olmasa da cihazın tanıtılacağı günde tüm özelliklerini öğreneceğiz. 


Samsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyorSamsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyor
Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı!Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı!
Samsung, New York'ta yapay zeka merkezi açtıSamsung, New York'ta yapay zeka merkezi açtı

PAYLAŞ