Yeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecek - Haberler - indir.com

Yeni iddiaya göre, Samsung S10+ 5 kamera ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 17:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung’un yeni Galaxy S10 modeline dair gelen son bilgilere bakılırsa, S10+ 5 kamera ile gelebilir.

Samsung’un önümüzdeki yıl kış aylarında tanıtması beklenilen yeni amiral gemisi S10 ve S10+, şimdiden teknoloji gündeminin en önemli konularından biri haline geldi. Henüz Sonbahar’a yeni girilmiş olmasına karşın, yeni cihazlara ilişkin pek çok bilgi sızdırıldı. Samsung’un S10 modellerinde kamera kısmında devrim yaratacak yenilikler yapması bekleniyor. Bu konuya dair daha önce de gündeme bazı bilgiler gelmişti. Son olarak Güney Kore cephesinden, Galaxy S10+’a dair yine bir bilgi elde edildi.

Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!

Samsung 5 kameralı bir S10 modeli üzerinde çalışıyor olabilir

Samsung’un geçtiğimiz günlerde TechnoBuffalo tarafından yayınlanan bir habere göre, S10’u 3 kamera ile donatacağı söylenmişti ve bu kameraların özelliklerine dair de bazı bilgiler paylaşıldı. Şimdi, Güney Kore’den Samsung’un 5 kameralı bir S10 modeli üzerinde çalıştığına dair bilgi geldi. TechnoBuffalo’nun haberini de doğrulayan Güney Koreli ETNews, Samsung, tüm Galaxy S10 modellrinde gelişmiş bir kamera sistemi ve kurulumu kullanmaya hazırlanıyor.

Elde edilen bilgilerin detaylarına bakılırsa; 6.4 inç ekranlı premium modelde, 3 arka, iki ön kamera yer alacak. 6.1 inç ekranlı standart modelde yine 3 arka 1 de ön kamera bulunacak ve 5.8 inç ekranlı düşük fiyatlı modeli ise 2 arka kamera 1 ön kamera ile donatılacak. Fakat ETNews Samsung açısından oluşacak bir sıkıntıya da değindi. Samsung bu yıl model sayısını üçe çıkardı ve kamera sayılarını da arttırdı. ETNews, bu nedenle Samsung’un tedarik anlamında sıkıntı yaşayabileceğini söyledi.


Samsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyorSamsung, parmak izi okumayı ekrana taşıyor
Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı!Samsung Galaxy Watch Türkiye'de satışa çıktı!
Samsung, New York'ta yapay zeka merkezi açtıSamsung, New York'ta yapay zeka merkezi açtı

PAYLAŞ