Samsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldı


Bu yıl orta segment akıllı telefonların üretimini arttıran Samsung’un yakında tanıtacağı Galaxy M31s Amazon’un Hindistan sitesi üzerinde göründü.

Son haftalarda sık sık yeni akıllı telefon modelleriyle gündeme gelen Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni orta segment akıllı telefonu başlangıç seviyesinde olsa da kendine has özellikleriyle öne çıkıyor.

Galaxy M31s adını taşıyan yeni model hakkındaki sızıntılar oldukça ilgi çekici. Sınıfına göre dev bir batarya kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Samsung Galaxy M31s 6.000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu haberle kullanıcılarda büyük bir heyecan uyandıran cihazın gün itibariyle tasarımı ve çıkış tarihi de belli oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

ABD’li e-ticaret devi Amazon’un Hindistan sitesinde ortaya çıkan bilgilere före Samsung, Galaxy M31s, modelini 6 Ağustos 2020 tarihinde Hindistan’da tanıtacak. Cihazın diğer ülkelerdeki çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Bunun yanı sıra Amazon’un sayfasında Cihazın ön ve arka tasarımını gösteren resimlerine de yer verildi. Cihazın genel tasarımını ortaya koyan görseller Galaxy M31s’in dikdörtgen bir kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy M31s bilinen özellikleri

Henüz teknik özellikleri hakkında tüm bilgiler bulunmasa da daha önce yapılan sızıntılara göre Galaxy M31s gücünü Exynos 9611 işlemci yongasından alacak. Orta segment başlangıç telefonu olmasına rağmen 6 GB RAM kapasitesiyle kullanıcı karşısına çıkacak olan Galaxy 31s’in 64 MP’lik bir ana kameraya ev sahipliği yaptığı biliniyor. Bunun yanı sıra bir ultra geniş açılı lense, makro kameraya ve derinlik sensörüne sahip olacağı söylenen cihaz 15W’luk hızlı şarj desteğine de sahip olacak.