Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 14:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy Fold modelinin yerini alacak olan katlanabilir akıllı telefon modeli ortaya çıktı. Bu yeni modelin şimdi ise Galaxy Fold 2 yerine Galaxy Z Fold 2 olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Bu kapsamda Samsung Galaxy Fold adının tarihe gömülmesi beklenirken, SamMobile özel haberine göre şirketin 5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 serisi ile beraber tanıtılacak olan Galaxy Fold’un yenisi için direkt olarak Samsung Galaxy Z Fold 2 olarak adlandırılması bekleniyor. Bu sayede ise Türkiye’de de satılan Galaxy Z Flip ile beraber uyumlu bir isim düzenine şirket tarafından geçilmiş olacak. Diğer yandan şirketin Galaxy Fold ile yaşamış olduğu ekran sorunlarının da isim yeniliği ile unutturulması hedefleniyor.

Yeni Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

Samsung Galaxy S21'in işlemcisi belli olduSamsung Galaxy S21'in işlemcisi belli oldu

Tasarımsal noktada şirketin Galaxy Fold modelinden çok farklı olmayan bir yapıda gelmesi bekleniyor. Ancak selfie noktasında cihazda çentik yerine ekran deliği tasarımının olması bekleniyor. Bu yeni modelde UTG katlanabilir cam + plastik koruma katmanına sahip esnek bir AMOLED ekran göreceğiz. Bu cihazında tıpkı Samsung Galaxy Z Flip modelinde olduğu gibi kesin olarak ülkemizde satışta olması bekleniyor. Samsung Galaxy Z Fold 2 modelinin sahip olacağı teknik özelliklere gelecek olursak modelde 6.23 inç 2267x819 piksel 60 Hz bir OLED ekran bulunuyor. Model içerisinde yer alan ekran ise 7.59 inç 2213x1689 piksellik 120 Hz bir OLED panel kullanıyor.

Daha önce S-Pen kalem ile geleceği söylenen ancak gelmeyen Galaxy Fold 2, 25W hızlı şarj destekli 4365 mAh pil üzerine kurulu geliyor. Yüksek bir ihtimalle 1800 dolar gibi bir fiyatlandırma ile karşımıza gelmesi bekleniyor. Modelin arkasında ise 12 megapiksel + 16 megapiksel + 64 megapiksellik bir kamera kurulumu yer alacak ve OIS sistemi de bulunacak.


Galaxy Watch 3'ün satış fiyatı sızdırıldıGalaxy Watch 3'ün satış fiyatı sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı belli olduSamsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı belli oldu

PAYLAŞ