Samsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 15:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalarda da gündeme gelen model Samsung Galaxy S20 Fan Edition detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Galaxy S20 ailesinin Lite modeli olması beklenen bu cihazın birçok noktada güçlü bir cihaz olacağı gözüküyor. Bazı pazarlarda Galaxy S20 Lite olarak adlandırılması beklenen Samsung Galaxy S20 Fan Edition, şimdi ise sağlam kaynaklardan olan Ice Univerce tarafından daha da detaylandırıldı. Cihazın 2020 dördüncü çeyrekte geleceğini belirten kaynak, bu noktada modelin işlemci noktasında Snapdragon 865 işlemcisine sahip olacağını belirtiyor. Model daha öncesinde Snapdragon 865 yerine Snapdragon 855 yada 765G işlemcisi üzerine kurulu gelecek şekilde sızdırılmıştı. Ancak Snapdragon 865’in yer alması sevindirirken, 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran kullanılacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy S20 Lite iddialı geliyor

Galaxy A serisi OIS ile güçlendiriliyorGalaxy A serisi OIS ile güçlendiriliyor

Bu model tıpkı Galaxy S20 ailesi gibi 120 Hz’lik en yüksek çözünürlüğü sunmama ihtimali de bulunuyor. Ön kameranın 3.3 mm’lik bir ekran deliğinde yer alması bekleniyor. Su geçirmezlik sağlayacak olan telefonun fiyatı ise uygun olması bekleniyor. Söz konusu bu modelin Türkiye’de de resmi olarak satılması bekleniyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmezken, Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S20 Lite modelelri ile de ciddi şekilde ses getiren Samsung, Türkyie’de de geniş kitlelere erişmeyi başarmıştı.

Her ne kadar şirket amiral gemisi modelleri ile markalaşmış olsa da, sunduğu uygun fiyatlı cihazlar ile yoğun bir şekilde tercih edilmeye devam ediliyor.


Galaxy Note 20'den heyecanlandıran DeX detayıGalaxy Note 20'den heyecanlandıran DeX detayı
Resmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ