OnePlus 9 ve 9 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı


Bir süredir sızıntılarla gündemde olan OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro birkaç saat önce resmi olarak tanıtıldı.

Son dönemlerin en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan OnePlus faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Uzun bir süredir merakla beklenen akıllı telefonlarla ilgili geçtiğimiz hafta yayımladığı videoda Hasselblad kameralarla tüketicileri heyecanlandıran şirket yeni telefon modellerini nihayet tanıttı. Geçtiğimiz yıllarda fotoğraf makinesi ürerimi yapan Hasselblag OnePlus 9 için 48 MP ana, 50 MP ultrageniş açı, 2 MP mono kameraları bir araya getirdi.

OnePlus N1 5G yakında tanıtılacak

OnePlus 9 Pro’da 48 MP ana, 50 MP ultra geniş açı, 2 MP mono ve 8 MP 3.3x telefoto kameralar yer alıyor. Amiral gemisi özelliklerine sahip olan 9 Pro aynı zamanda mobil fotoğrafçılık konusunda da diğer üreticilerin karşısına güçlü bir rakip olarak çıkıyor. Şirketin Hasselblad’le yaptığı bu iş birliği sayesinde “telefon fotoğrafçılığı” olarak adlandırılan sektörün iddialı üreticilerinden biri olması bekleniyor.

One Plus 9 özellikleri

OnePlus 9 Pro Özellikleri

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro fiyatı

Türkiye’de de satışa sunulacak olan OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro modellerinin fiyat etiketiyle iPhpne 12’yi aratmayacağını söylemek mümkün. Zira bugün kullanıcı karşısına çıkan OnePlus 9 için belirlenen başlangıç fiyatı 729 Dolar yani vergiler hariç 5.720 TL. OnePlus 9 Pro için belirlenen başlangıç fiyatı ise  969 Dolar yani vergiler hariç 7.063 TL.