OnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-11 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OnePlus'ın yakın zamanda sunulması beklenen amiral gemisi 9 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. WinFuture tarafından aktarılan görüntüler, akıllı cihazın tasarımını ortaya koyarken şirket CEO'su Pete Lau da OnePlus 9 serisinin ultra geniş açılı kamera kurulumunun performansı da aktarıldı.

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden OnePlus, 23 Mart'ta bir lansman gerçekleştirecek. Bu lansman bağlamında da şirketin 2021 yılındaki amiral gemisi 9 serisi, tüm teknik detayları ve fiyatlarıyla beğeniye sunulacak. Bu noktada OnePlus hayranlarının meraklı bekleyişleri devam ederken, OnePlus 9 serisi ile ilgili iki gelişme birden yaşandı. Bunlarından biri de akıllı cep telefonun tasarımıyla ilgili olurken, diğeri ise direk olarak OnePlus CEO'su Pete Lau'nun yaptığı bir açıklamaydı.

OnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyorOnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyor

Akıllı cep telefonlarla ilgili sızıntılar yapmakla bilinen internet sitesi olan WinFuture, OnePlus 9 serisinin nasıl görüneceğini gözler önüne seren render görselleri ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak paylaşılan görüntüler, bu telefonların tasarımlarında yer alan tüm detayları ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda bu görüntüler, OnePlus 9 ile OnePlus 9 Pro arasında ne gibi farklar olacağını da gösteriyor.

OnePlus 9 Pro, nasıl görüneceği belli oldu

WinFuture tarafından aktarılan bilgilere göre OnePlus 9 Pro, metal çerçevelere donatılmış, kavisli ekran detayıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ekran boyutunun 6,7 inç olacağını dile getiren yetkililer, bu akıllı cep telefonun arka kısmında dörtlü kamera dizilimi da ortaya çıkıyor. Parmak izi okuyucu sensörü yan kısma yerleştirilmiş olarak görülen bu telefon, siyah, gümüş ve yeşil renklerde satın alınabileceği bildiriliyor.

OnePlus 9 ise biraz daha uygun fiyatlı olacak

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre OnePlus 9, kavissiz düz bir ekran üzerine kurulacak. Bu ekranın 6,5 inç olacağı dile getirilen WinFuture, OnePlus'ın bu cihazdaki maliyeti mümkün olduğunca düşürmek istediğini, bu sebeple de metal çerçeveleri de kaldırmak istediği dile getirildi. Bu model, mavi, mor ya da siyah renk seçeneklerinde satına alınabilecek. 

CEO Pete Lau, OnePlus 9'un kamera performansı göz kamaştırıcı

OnePlus 9 adlı cihazın en önemli özelliklerinden biri olan, bu akıllı cep telefonlar için Hasselblad ile yapılan iş birliği içerisinde olacak. Fotoğafçılık sektörünün en önemli isimlerinin başında gelen Hasselblad, OnePlus'ın yeni akıllı cep telefonları için yapılacak olan optimizasyonlarla, mümkün olan maksimum performansı sağlayabilecek. İşte bu durumda, OnePlus CEO'su Pete Lau tarafından dile getirildi. Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Lau, OnePlus 9 serisinin ultra geniş açılı kamera performansının nasıl olacağını da gün yüzüne çıkarıyor. 

Ultra geniş açılı kameraların kullanıcıların beğenisini kazandığını dile getiren Pete Lau, ultra geniş açılı kameralar yardımıyla çekilen görüntülerin de düz olması gerektiği aktarılıyor. İşte bu sebeple de Lau, ultra geniş açılı kameralardaki bükülme sorununun ortadan kaldırıldığı dile getiriliyor. OnePlus 9 serisi ile ilgili olarak sahip olunan bilgiler oldukça sınırlı olsa da şirket, 23 Mart'ta düzenleyeceği etkinlikte bu akıllı telefonların tüm teknik özelliklerini açıklayacak.


OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktıOnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı
OnePlus 9'un batarya kapasitesi belli olduOnePlus 9'un batarya kapasitesi belli oldu
OnePlus 9 özellikleri sızdırıldıOnePlus 9 özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ