OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyor - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Elde edilen bilgilere göre bu ayın son günlerine doğru tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şirketin aynı zamanda yeni bir  50W kablosuz şarj cihazını kullanıcıların beğenisine çıkaracağı da iddialar arasındadır. 

Son dönemler içerisinde en dikkat çeken akıllı cep telefon üreticisi olan OnePlus, yeni amiral gemisi serisi OnePlus 9 cihazları gelecek haftalar içerisinde piyasaya sunulmaya hazırlanıyor. Daha önce birçok özelliği ortaya çıkan OnePlus 9 serisinin, rakiplerinin aksine kutusundan şarj cihazıyla beraber çıkacağı da belli olmuştu. Şimdi ise cihaz hakkındaki yeni iddiaya göre OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şark özelliğine sahip olacak. Elde edilen bu bilgilere ek olarak şirketin aynı zamanda 50 W'lık bir kablosuz şarj cihazını piyasaya süreceği de iddialar arasında yer alıyor. Bu iddialar direk olarak OnePlus 9 Pro'nun, 30 W kablosuz şarjı destekleyen OnePlus 8 Pro'ya göre önemli bir yükseltme alacağını da söylemek mümkündür.

OnePlus 9 ve 9 Pro'nun teknik özellikleri belli olduOnePlus 9 ve 9 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu

OnePlus 9 serisi, 65 W kablolu şarj destekli olabilir

OnePlus 9 ve 9 Pro, kısa bir süre önce 3C sertifikasyon web sitesinde görüldü ve her iki akıllı cep telefonun da kutusundan çıkarken 65 W hızlı şarj cihazına sahip olacağı belli oldu. Geçtiğimiz haftalar içerisinde ortaya çıkan raporlara göre ise serideki cihazların pil kapasitesi ise 4.500 mAh şeklinde olacak. Bu kapasiteye sahip batarya için 65 W hızlı şarj oldukça yeterli olarak görülüyor. Teknik detaylara değinmek gerekirse OnePlus, serideki akıllı cihazların LPDDR5 RAM, 120 Hz ekran, 50 MP IMX789 ana kamera, Sony IMX766 ultra geniş açı kamerası ve 4K 120 FPS video kaydı gibi daha birçok özelliğe sahip olacağı da geçtiğimiz günlerde doğrulandı. 

Şu an için netlik kazanmayan özelliklere değinmek gerekirse OnePlus 9 Pro'nun 6,7 inçlik QHD+ bir ekrana, OnePlus 9 ise 6,55 inçlik FHD+ bir ekran ile beraber sunulması bekleniyor. Aynı zamanda her iki telefonun da gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alması ve Android 11 işletim sistemini kullanması ortaya çıkan iddialar arasında yer alıyor. OnePlus 9 ve 9 Pro, 23 Mart tarihinde gerçekleşecek olan bir lansman etkinliğiyle piyasaya çıkacak. Cihazlar hakkında daha fazla özelliği ve fiyat bilgisini de bu etkinlikle beraber öğrenmek mümkün olacak. OnePlus 9 serisi hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. 


OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktıOnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı
OnePlus 9'un batarya kapasitesi belli olduOnePlus 9'un batarya kapasitesi belli oldu
OnePlus 9 özellikleri sızdırıldıOnePlus 9 özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ