OnePlus 9 Pro kablosuz şarj hızıyla şaşırtıyor - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Pro kablosuz şarj hızıyla şaşırtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-16 09:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus tarafından tasarlanan yeni amiral gemisi modeli OnePlus 9 Pro, özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çelmeyi başarıyor. OnePlus Hindistan Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda modelin tasarımı yer alıyor. Aynı zamanda modelin teknik özellikleri hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıktı. OnePlus 9, OnePlus 9R ve OnePlus 9 Pro ismiyle 3 yeni model kullanıcıların beğenisine sunulacak. 23 Mart 18.59 TSİ’de başlayacak olan etkinlik için OnePlus internet sitesinde özel bir sayfa olarak kendisini gösterdi. 

OnePlus 9 Pro özellikleri dikkatleri üzerine çekiyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde OnePlus 9 serisi için renk seçenekleri de ortaya çıktı. Şimdi ise model ile ilgili olarak resmi kaynaklar üzerinden bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda modelin tasarımı da gün yüzüne çıktı. Aynı zamanda paylaşım için seçilen model gri renge sahip oldu. OnePlus 9 Pro için yapılan bu paylaşımda "Şafakta sisin yatıştırıcı ışıltısından esinlenen OnePlus 9 Pro Sabah Sisi, sakin ve uyumlu bir tasarım sunuyor. 23 Mart’ta daha fazlasını görün. ‘Bana bildir’i tıklayın ve OnePlus 9 serisinden bir cihaz kazanma şansı yakalayın." mesajı yer aldı.

OnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktı

Bu paylaşım ile beraber OnePlus 9 Pro özellikleri de beğeni kazandı. Çünkü model için elde edilen bilgilerde 50W kablosuz şarj desteği de bulunuyor. Sızıntı daha önce doğru bilgileri sızdıran PriceBaba tarafından gündeme gelmişti. Aynı zamanda bu şarj gücü bir önceki sri OnePlus 8'in de önüne geçmeyi başardı. Çünkü OnePlus 9 Pro 30W kablosuz şarj desteğine sahip.

Yeni akıllı cihaz modeli OPPO Find X3'e karşı da önce olma ihtimali son derece  yüksektir. Çünkü bu modelde de 30W hızlı şarj desteği bulunuyor. Günümüzde satışta olan birçok akıllı cep telefonda 15W kablosuz şarj desteği yer alıyor. Konuyla ilgili olarak yeni yapılan sızıntılara göre modelin kablosuz şarj desteğini karşılayan bir kablosuz şarj cihazı da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Aynı zamanda bu model 4.500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Buna ek olarak cihazın bataryasını şarj etmek için 65W kablolu hızlı şarj desteği yer alacak. Model, şarj aleti ve kablosuyla beraber kutudan çıkacak. Sızıntılara bakıldığında OnePlus 9 Pro gibi OnePlus 9’un da hızlı şarj desteği bulunacak. Ancak OnePlus 9R adıyla anılan model için kablosuz şarj özelliği desteği bilinmiyor. Bu modelin serideki uygun fiyatlı model olacağı yönünde beklenti var. Bu da modelin kablosuz şarj desteğine sahip olmayacağı anlamına geliyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


OnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktıOnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktı
OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktıOnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı
OnePlus Nord 2, MediaTek işlemciden güç alacakOnePlus Nord 2, MediaTek işlemciden güç alacak

PAYLAŞ