OnePlus N1 5G yakında tanıtılacak - Haberler - indir.com

OnePlus N1 5G yakında tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bazı güvenli kaynaklara göre akıllı telefon üreticisi OnePlus, Nord serisi modellerine devam edecek. Seriye y eni modeller kazandıracak olan şirketin bir yeni modeli ile orta seviyeye hitap edeceği iddia ediliyor. Orta seviye Snapdragon işlemci ile gelmesi beklenirken, bu modelin OnePlus N1 5G adına sahip olması iddia ediliyor. Hong Kong merkezli üretici marka OnePlus, geçtiğimiz aylarda yeni akıllı telefon modeli OnePlus Nord 10 5G modelini tanıtmış ve tam olarak fiyat performans ürünü olarak nitelendirilirken, cihaz oldukça büyük bir ilgi görmüştü.

Nord serisi için pazarda 3 farklı model bulunurken, şirketin dördüncü bir model daha sunacağı ortaya çıktı. Nord N1 5G adlı bu cihazın orta seviye bir telefon olarak satışa çıkacağı söyleniyor.

OPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyorOPPO ve OnePlus Ar-Ge çalışmaları için güçlerini birleştiriyor

OnePlus N1 5G’nin yıl sonunda çıkması bekleniyor

OnePlus Nord N10 5G ve OnePlus Nord N100 modelleri şirketin orta – üst seviye modelleri olarak tanıtılmış ve her iki model de gerçek bir fiyat performans canavarı olarak lanse edilmişti. OnePlus, Nord serisinde bütçe dostu telefonlara bu modeller ile yer vermiş ve şirketin başka bir fiyat performans modeli çıkarması beklenmiyordu. Ancak şirketin piyasaya yine 399 dolar seviyesinde yeni bir model sunacağı ve bu modelin ise Nord N10 cihazının yerini alacağı söyleniyor.

Yeni modelin donanım özelliklerine dair bir detay paylaşılmazken, Nord N1 5G’nin orta seviye Snapdragon yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Şirketin, önümüzdeki Mart ayında merakla beklenen OnePlus 9 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.  


OnePlus 9 ve 9 Pro'nun teknik özellikleri belli olduOnePlus 9 ve 9 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu
OnePlus’ın kurucusu Nothing isimli bir teknoloji şirketi kuruyorOnePlus’ın kurucusu Nothing isimli bir teknoloji şirketi kuruyor

PAYLAŞ