Başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okursunuz?


Geçtiğimiz günlerde bir kez daha yaşanan Mavi Balina isimli oyun dehşeti ile Türkiye bir kez daha sarsıldı. Teknoloji ilerledikçe akıllı telefon kullanan genç yaş her geçen gün biraz daha düşüyor. Hal böyle olunca küçük çocuklara akıllı telefon almak ne kadar mantıklı bir eylem herkesi düşündürüyor. Ebeveynler ise bu duruma el koymak istiyor ve çocuklarının WhatsApp konuşmalarına bakmak istiyor. Çocukları burada kimlerle ve ne konuşuyor ebeveynler öğrenmek istiyor.

iPhone için en iyi casusluk uygulamalarından birisi olan mSpy, bir defa aktif oldu mu fark ettirmeden hedef telefondan bütün bilgileri topluyor. Mesajlar, WhatsApp kayıtları, aramalar, GPS,web geçmişi gibi bütün online işlemlerini size anlık olarak sunuyor ve ne yaptığını size gösteriyor. Hatta ve hatta mSpy’de sosyal medya ön izlemesi bile mevcut diyebiliriz. Ebevyn kontrolü ile dilediğiniz aramaları web sitelerini bloklayarak onların erişmesini engelliyorsunuz. Aynı zamanda karşı tarafın iCloud şifresine sahip bir ebeveyn iseniz Jailbreak’a gerek duymadan bir çözüm olduğundan ötürü oldukça avantajlı bir uygulama diyebiliriz.

Android içinde böyle bir uygulama mevcut

Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlar için oldukça başarılı bir casusluk programı olan Highster Mobile, tek seferlik 69 Dolar’a bu uygulamaya sahip oluyorsunuz ve uygulamanın size sunduğu bütün özellikler size her daim açık oluyor. Gerçek zamanlı GPS izleme yanında yazılı mesajların takibi, silinmiş olsa dahi kontrol edilebiliyor. Peki bu uygulama ile nelerin takibi yapılabiliyor? Onları da şu şekilde sıralayabiliriz;

Arama geçmişi görüntüleme

Tüm fotoğrafların görüntülenmesi

İnternet geçmişi

Kişiler

Takvim kayıtları

Sosyal medya izleme özellikleri