WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması - Haberler - indir.com

WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 14:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp, iOS tarafındaki uygulamasını güncelledi. Güncelleme ile birlikte WhatsApp iOS tarafına biyometrik kimlik doğrulama desteği geldi. Peki bu özellik güvenlik konusunda neler sunacak?

WhatsApp'taki 9 püf noktası ile uygulamada master yapın!

Android'de sahte WhatsApp konuşması nasıl oluşturulur?Android'de sahte WhatsApp konuşması nasıl oluşturulur?

WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması

WhatsApp konuşmaları için ek bir güvenlik sağlayacak olan bu özellikler sayesinde mesajlarınızı başka kişiler göremeyecek. Bu özellik 2.19.20 sürümü ile birlikte geldi. WhatsApp'a gelen güncellemeyi App Store üzerinden indirip kurduktan sonra, Ayarlar > Hesap > Gizlilik sekmesine girin. Daha sonra ekran kilidi seçeneğini göreceksiniz. Tıkladıktan sonra buradan Face ID veya Touch ID seçeneklerini açık konuma getirerek WhatsApp tarafında ek güvenlik sağlayabilirsiniz.

Kilitleri yapmayı başardıysanız, kilidi açtıktan sonra bildirimlerden mesajları veya aramaları yanıtlamaya devam edebilirsiniz. Fakat uygulamanın tamamına, iOS klimlik doğrulamayı girdikten sonra ulaşabiliyorsunuz. Facebook'un CEO'su olan Mark Zuckerberg, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Messenger, WhatsApp ve Instagram uygulamalarını birleştirmeyi gündeme getirmişti. Bu sayede çok daha güvenli ve daha iyi bir platform haline gelmeyi düşündüklerini de söylemişti. İlerleyen zamanlarda belki birleşme konusu hakkında gelişmeler görebiliriz.


Whatsapp'tan mesaj yönlendirme sayısına sınır!Whatsapp'tan mesaj yönlendirme sayısına sınır!
Bip'ten Whatsapp'a zeybekli göndermeBip'ten Whatsapp'a zeybekli gönderme
WhatsApp mesajları nasıl zamanlanır?WhatsApp mesajları nasıl zamanlanır?

PAYLAŞ